arki Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio onnellisuus Terveys Treeni

ROCK SOLID

Minifitness_CaliforniaKoen olevani jatkuvassa kehitysprosessissa itseni kanssa. Työni altistaa minut jatkuvalle arvostelulle lukijoiden, kilpailemisen ja median toimesta. Kuinka käsittelen tämän kaiken?

Tämä kaikki on vuosien varrella laittanut minut pohtimaan kuka minä itse haluan olla oikeasti? Olen siitä kaikesta vain kiitollinen, sillä ilman tätä kaikkea olisin jäänyt ihmisenä paljosta paitsi. Olen ottanut palautteet, niin positiivisen kuin negatiivisenkin vastaan ja pyrkinyt myös kehittämään itseäni niiden kautta. Työni on ollut myös matka itseeni ja siihen kuka minä olen ja millainen ihminen haluan olla.

Kaikkea palautetta ei missään tapauksessa tule ottaa edes oman päänsä sisään, mutta tähän kaikkeen kasvaa oma sisäinen suodatin. Kun tuntee itsensä ja on tyytyväinen elämäänsä, ei kritiikkikään tunnu painavalta säkiltä niskassa. Läheisillä on myös iso rooli siinä millaisen tuen ja tsempin heiltä saa.

Blogiini tulevat kommentit menevät julkiseksi automaattisesti – miinus roskapostit. Siihen on juuri tämä syy; kritiikkikin kannattaa. Siinä voi itse pohtia onko tässä mahdollisesti pointti, jota minun kannattaisi aidosti miettiä, vai koenko sen olevan vain jonkun muun mielipide. Me jokainen voimme itse päättää mihin nämä kaikki kommentit ja mielipiteet lokeroimme. Koen myös, että velvollisuuteni on olla lukijoitani kohtaan mahdollisimman rehellinen ja siksi haluan pitää viestintäkanavan avoimena molemmin puolin.Minifitness_California_Cachumalake

Iän mukana oma ajatusmaailma ja tavoitteet muuttuvat. Se on jatkuva prosessi koko loppuelämän. Pääasia on kuitenkin, että ulkoiset tekijät eivät muokkaa minäkuvaani. Tiedän kuka olen ja millainen haluan olla juuri nyt. Se mitä olen ajatellut 20-vuotiaana, on aivan erilaisen Eevin ajatusmaailmaa. Nämä tämän päivän ajatukset tulee ottaa vastaan nykyisenä sinuna, ei entisenä sinuna.

Kannaatko olla joku muu vai oma itsensä? Jos tähän juoksuun lähtee, saa sitä omasta mielestään täydellistä minäänsä jahdata hamaan loppuun saakka – ilman että olisi koskaan ollut aidosti tyytyväinen itseensä ja elämäänsä. Lopeta juokseminen. Sinun ei tarvitse miellyttää ketään muuta kuin omaa itseäsi. 

Pysähdy hetkeksi. Mieti kuka sinä haluat olla ja mitä arvostat elämässä? Oletko siellä missä toivoisit olevasi itsesi kanssa? Mikä on sinun syysi herätä aamulla? Älä mieti mitä muut haluaisivat tai olettaisivat sinun olevan. Ole se mitä olet tänään.Minifitness_Nelly_jumpsuit

Be you -E <3

Haalari / NELLY*täältä Kengät / NELLY*täältä Lasit / Max&Co.