Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Muoti onnellisuus parisuhde Treeni ystävyys

OPEN MIND

Minifitness_openmindTämä reissu on opettanut minulle paljon ja auttanut näkemään asioita täysin uudessa valossa. Sanotaan että matkailu avartaa, mutta väittäisin sen vielä enemmän opettavan. Opimme paitsi meitä ympäröivästä maailmasta, mutta ennen kaikkea opimme itsestämme.

Matkaseuralta voi oppia paljon ja mieli kannattaa pitää avoimena poikkeaville mielipiteille ja tavoille. Vain niin kykenet havaitsemaan asioita itsestäsi, joihin sinulla ei ole ollut arjen keskellä aikaa kiinnittää huomiota. Reissussa sitä huomaa myös, kuinka omasta mielestään nousee uusia ajatuksia ja tunteitakin. Ne saattavat olla niitä haudattuja ja joskus vaikeitakin käsitellä. Nämä tunteet tulevat pintaan syystä ja silloin on sopiva aika niiden käsittelyyn. Suosittelen matkailua eri ystävien, puolison, perheen ja ihan itsensä kanssa – jokainen reissu opettaa eri asioita maailmasta ja meistä. Kykenet aina reflektoimaan omaa itseäsi paremmin, mitä erilaisempien ihmisten ja tilanteiden kanssa toimit.

Matkustellessa tottakai myös näkee paljon. Tämä Kaliforniaan sijoittunut road trippini on ehdottomasti yksi matkoista, jonka aikana olen nähnyt eniten. Olen aina haaveillut tekeväni road tripin ja olen todella onnellinen että pääsin sen vihdoin toteuttamaan!  Erityisesti automatkoilla olen huomannut kuinka omille ajatuksilleen antaa aikaa ja niitä omia tunteitaan pystyy kuuntelemaan ihan rauhassa. Suosittelen siis autossa matkustamista monestakin syystä! Vaikka käytännöllisesti ajateltuna se viekin meidät paikasta a paikkaan b, saattaa tämä matka olla paljon enemmänkin…Minifitness_San Francisco_outfit_nelly.com Minifitness_jacket_nelly.com

Matkustellessa sitä myös oppii luottamaan omiin vaistoihin ja osaamiseensa uudella tavalla. Sitä ymmärtää omat voimavaransa vasta kun on selvinnyt jostakin hankalasta, uudesta tai jopa pelottavastakin tilanteesta. Minä pystyn mihin vain.

Haluan kertoa yhden esimerkin matkaltani. San Franciscosta lähtiessämme tavoitteenamme oli ajaa Yosemiteen, mihin emme lopulta koskaan päätyneet. Harhaanjohtavan mainonnan vuoksi päädyimme Mammoth Lakelle. Alkuperäinen ajosuunnitelma oli 3 tuntia, mutta muutaman muuttujan vuoksi (talvikelit) tiet olivat suljettuina. Tämä laittoi meidät kohtaamaan 9 tunnin haastavan ajomatkan. Koimme kuitenkin olevamme tästä seikasta huolimatta onnekkaita, sillä tämä tieto tiesuluista tuli aivan yllättäen pissatauolla. Vaikka suunnitelmat muuttuivat, oma asennoituminen tilanteeseen ratkaisi. Ajoimme yömyöhään, pikkuruisia teitä keskellä vuorien pimeyttä. Jopa pilvet ylettyivät samalle korkeudelle ja ajonäkyvyys oli kaamea. En unohda tätä näkyä koskaan. Eteen tuli vettä, räntää ja lunta. Pitkän jännittävän (pelottavan) ajon jälkeen eteemme avautui lopulta pieni joulukylä, josta olimme todella onnellisia. Hermotkin olivat vielä tallella.Minifitness_outfit_highkneeboots_nelly

Terkkuja, E <3

Takki – Nelly*täältä / Paita – Bershka / Kengät – Nelly*täältä / Laukku – Alexander Wang