Elämäntyyli hyvinvointi Iho Ihonhoito Kesä loma Matkailu Matkustaminen Terveys Treeni

Auringonoton vallankumous

*kaupallinen yhteistyö; New NordicMinifitness_perfect tan_skin care

Joskus nuorena ja tyhmänä, kun iho ei osoittanut vielä vanhenemisen merkkejä, tuli nautittua auringosta aika vastuuttomasti. Joskus mentiin pelkällä öljyllä, täysin ilman kertoimia. Nyt tuntuu että mitä enemmän vuosia tulee, sitä varovaisemmaksi tulen auringon kanssa. En jaksa kylpeä auringossa useita tunteja läpeensä ja aurinkorasvaa tulee käytettyä runsaan kertoimen kanssa. Faktahan se vaan on, että ne auringossa vietetyt tunnit näkyvät iholla jos ihosta ei huolehdi oikein.

Auringosta voi onneksi nauttia myös turvallisesti ja ihoa rasittamatta. Tuo möllyskä lataa suomalaisten D-vitamiinitankit täyteen ja saa meihin energiaa! Myös iho näyttää kauniimmalta päivettyneenä. Keltaisen lämpöaallon tapaa aina yhtä mielellään oli sitten missä puolella palloa tahansa.

Usein ennen matkalle lähtöä tulee nautittua aurinkoon valmistava kuuri, joka ehkäisee ihon palamista ja nopeuttaa ruskettumista. Ennen Etelä-Afrikkaan lähtöäni pääsi testiini kuitenkin täysin uudenlainen tuote, jonka odotin mullistavan auringon ja ihoni välisen yhteistyön. Auringonoton vallankumous on ilmeisesti tosiaan täällä, sillä tällä reissulla Ihoni ei ensimmäistä kertaa ikinä palanut lainkaan!Minifitness_kookos Minifitness_New Nordic_aurinkotablettiMinifitness_Perfect Tan

Skin Care Perfect Tan-aurinkotabletti sisältää mandariiniuutetta, pomelouutetta, kaprisuutetta ja mustapippuriuutetta. Pienikokoinen ja helposti nautittava tabletti sisältää myös kuparia, joka edistää ihon normaalia pigmentoitumista – se on myös erilainen kun useimmat markkinoilla olevat karoteenitabletit, sillä se ei lisää ihoon tyypillistä oranssista sävyä. Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Näin ollen iho saa suojaa auringonvalon vanhentavalta vaikutukselta ja vapailta radikaaleilta – kyllä kiitos, ryppyjä tulee ihan tarpeeksi muualtakin. Ulkoisien seikkojen lisäksi palanut iho saattaa aiheuttaa vaarallisiakin terveysriskejä, joten aurinkorasvojen ja riittävien kertoimien käyttö täytyy muistaa aina auringossa oleskeltaessa! 

Aloitin kuurin jo kuukausi ennen reissuun lähtemistä ja kuuri jatkuu vielä reissusta paluunkin jälkeen. Se lupasi palamattomuuden lisäksi hipiälleni pitkäkestoisempaa päivetystä ja kuuria on jäljellä vielä muutama viikko. Rasittavintahan on ensin maata aurinkokylvyssä ja kun paluu Suomen pimeyteen koittaa, valuu se pois heti ensimmäisien päivien aikana. Nyt vaikuttaa siltä että väri tosiaan kestäisi iholla tavallista pidempään. Tämä jää ehdottomasti pakolliseen reissupakettiini myös tulevilla aurinkolomilla.Minifitness_auringonotto_ilman palamistaMinifitness_pidenna rusketusta

Jos lomareissu kutsuu, kannattaa tilata omat Perfect Tanit jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä. Saat nyt -15% alennusta New Nordic -verkkokaupasta koodilla Minifitness (alennus koskee koko valikoimaa). Tarjous on voimassa 30.4.2016 saakka.

<3 -E