Elämäntyyli loma Muoti Palautuminen treenaaminen Treeni

BELOW ZERO

*Yhteistyössä ZeropointMinifitness_ZP_kompressio

Joulun jälkeen parasta on alennusmyynnit! Usein kuitenkin löydän itseni siitä samasta tilanteesta – kauppareissulta ei ole tarttunut käteen yhtikäs mitään. Nettishoppailu on ainakin meikäläisellä paljon tuloksellisempaa ja usein ostankin sellaista, jota aidosti haluan ja tarvitsen. Meille treenihirmuille kelpaa aina uudet treenivaatteet. Oiva potku persuksille startata uusi treenikausi!

Minulta kysyttiin tässä taannoin kuinka saada itsensä taas pyhien jälkeen liikkelle sieltä kotoa? Omalla kohdallani en malttanut maata kuin yhden päivän (olin jopa hieman yllättynyt), mutta ymmärrän hyvin kuinka usein sitä motivaatiota saa hakea uudelleen alkuvuodesta. Kannattaa muistaa niiden uusien treenivaatteiden tuoman motivaation lisäksi hyödyntää sitä ajatusta, että lopulta mitään treeniä ei kadu koskaan – se tuo aina jotakin hyvää!  Se ensimmäinen kerta on aina vaikein ja liikuntaan jää usein koukkuun jälleen tuon ensimmäisen tahmean tuntuisen startin jälkeen. Laji kannattaa valita sen mukaan mistä tulee paras fiilis!Minifitness_Zeropoint_kompressioMinifitness_talvi_skitime

Sain pukilta Zeropointin uuden karheat kompressiotuotteet, joita olen päässyt tehokkaasti jo kuluttamaankin. Uutta vaatemallistoa ei ole hypetetty turhaan, sillä uusi malli on lunastanut paikkansa sataprosenttisesti niin käytännön toiminnassa, kuin esteettisyydenkin puolesta. Muotoilua, leikkausta ja toimivuutta on paranneltu huomattavasti aikaisemmasta mallista ja vaatteista löytyy nyt yksityiskohtien lisäksi materiaalien parempaa miksausta. Paras muutos on mielestäni housujen uusi vyötärömalli ja kiristysnauhat. Vaatteet toimivat aikaisempaa paremmin ja istuvat kovassakin menossa! 

Jos kompressiosukkia tai vaatteita on vailla pukin vierailusta huolimatta, pääsee sinne alennusmyynneille nyt mukavalla tarjouksella; Koodilla zpminifitness saat koko Zeropointin valikoimasta  20% alennusta 31.12.2015 saakka! ZP:n uudet nettisivut toimivat shoppailijoille nyt entistä mutkattomammin ja toimitukset saa kotiin jo muutamassa päivässä.

Meikäläinen suuntaa tonne mäen puolelle <3 -E