Aamiainen Berryfect Keikkaruokailu Kiireisen aamiainen ravitsemus Resepti ruoka Ruokailu Ruokavalio smoothie terveellisyys Yleinen

Berryfect – Hyvinvointia luonnosta!

Haluan esitellä teillä aivan mahtavan SUOMALAISEN, terveellistä elämää ja luonnollista ravintoa edustavan tuotemerkin, Berryfect!

Sain ihanalta Sugarin tiimiltä Berryfectin tuotteita itselleni testiin ja olen todella täpinöissäni sekä innostunut  näistä! 

Mitä Berryfectin tuotteet sisältävät?

Berryfectin tuotteissa on käytetty koko marjan ravintorikkaat osat, mitään lisäämättä ja mitään poistamatta! Siis 100% marjaa! Tuotteet ovat täysin lisä- ja säilöntäaineettomia, eikä niissä ole lisättyä sokeria. Jauheet sisältävät runsaasti kuitua, vitamiineja, hivenaineita, sekä luontaisia flavonoideja, jotka suojaavat kehoamme.

  header-jalleenmyyjat

 

Missä Beffyfect- premium marjajauhetta voi käyttää?

Marjajauhetta voit llisätä vaikka puuroon, jogurttiin, teehen, smoothieen, rahkaan tai herkutteluna jäätelöön ja leivoinnaisiin. Marjajauheet tuovat lisää ravinteita, makua sekä väriä ruokaan. Kuvitelkaapa, että purkilliseen marjajauhetta on käytetty yli litra tuoreita marjoja! 

Maut: mustikka, mustaherukka, puolukka, karpalo, tyrni

 header-berryfect-marjajauheet

 

Missä Berryfect kuitu- ja ravintojauhetta voi käyttää?

Kuitu- ja ravintojauhetta voit käyttää samalla tavalla kuin Berryfect Premium- marjajauheita!  Niiden avulla on helppo lisätä vatsaa hellivää kuitua myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Näissäkin on hyödynnetty marjojen kuori- ja siemenosat.  Tuote sisältää runsaasti flavonoideja, omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sekä ravintokuitua. Ihan super tuote! 

Maut: puolukka, karpalo, mustaherukka

 header-berryfect-kuitu-ja-ravintojauheet

 

Mitä itse olin mieltä tuotteista?

Kokeilin marjajauheista puolukkaa sekä kuitu- ja ravintojauheista mustaherukan makua. Molemmat maistuivat mielestäni erittäin hyviltä, sekä jauheiden koostumus oli hyvin miellyttävä! Tuotetta oli helppo ottaa mukaan, pidin myös jauheiden monikäyttöisyydestä paljon. Näitä voi hyvin käyttää esimerkiksi reissussa mukana marjojen sijaan! Itse otin näitä  mukaan koulutukseen, joita lisäsin rahkan sekaan. Nopeaa ja helppoa! Kuitujauhe toi runsaasti makua, sekä hienoa oli myös sen runsas  kuitupitoisuus joka on jopa 50,1 g/100g.

 Marjoja suositellaan syötäväksi kaksi desilitraa joka päivä, joka vastaa kahta teelusikallista  Berryfectin marjajauhetta! Berryfectin-tuotteet ovat kerrassaan fantastinen ja monipuolinen lisä terveelliseen ruokavalioon, ja  voin  lämpimästi suositella tuotteita kaikille! Seuraavana herkuttelupäivänä aion kyllä kokeilla kookos-kaura välipalapatukoiden reseptiä, jossa käytetään tätä ihanaa mustaherukan makuista kuitu- ja ravintojauhetta. Reseptiin pääset tästä: http://www.berryfect.fi/reseptit-kookos-kaura-valipalapatukat.php

Berryfect-tuotteita on saatavana hyvinvarustetuista luontaistuotekaupoista sekä vähittäisliikkeistä kautta maan.

 

Miten minä olen käyttänyt Berryfectin tuotteita?  

 

Berryfect2
Aamiaisella lisäsin rahkaan puolukka-marjajauhetta puolukoiden lisäksi! Tämä toimi todella hyvin. Tässä rahka, puolukka marjajauhetta, puolukoita, kauraleseitä ja pellavansiemenrouhetta.

 

berrfyfect
Välipala-smoothie: Ananasta, rahka, mustaherukan makuista kuitu-ja ravintojauhetta, sitruunamehua. Ihanan kirpsakka maku! Mustaherukka todella maistui ihanasti suussa. 
berryfect6
Aamiais-smoothie: Rahka, mustaherukan makuista kuitu- ja ravintojauhetta, marjoja, pellavansiemenrouhetta, Valion karviais-boysenmarja keittoa

 

logo-berryfect

 Käy tutustumassa tuoteperheeseen osoitteessa http://www.berryfect.fi/. Sivuilta löydät myös ihania reseptejä!

Osa kuvista lainattu Berryfectin sivuilta 

Iso kiitos ja kumarrus Sugarille sekä Berryfectille!

-Eevi 🙂