Elämäntyyli hyvinvointi Kesä Matkailu Matkustaminen Meikki Motivaatio Muoti ravitsemus Treeni

Beverly Hills 90210

Minifitness_bikbok_summer_2016_outfitOlemme päätyneet ensimmäiseksi viikoksi samalle salille, jossa olin ahkerasti viimeksi täällä ollessamme. Kyseinen sali on suhteellisen edullinen, sillä viikon passi kustansi 40 dollaria – yksi kerta olisi maksanut 19. Jenkeissä enemmän on aina vähemmän!

Viime visiitistäni on reilu vuosi ja homma rullaa yhtä hyvin kuin silloinkin. Salilla on rento ilmapiiri ja ihmiset ovat kovin kiinnostuneita meistä suomalaisista. Puheliaisuus ja avoimuus on jotain sellaista, mistä me voisimme oppia paljon. Vastaanotto on ollut siis mitä parhain! Salilla ei tosin ole olemassa ruuhkatonta aikaa, vaan aina on tupa täysi. Muscle Mechanics-sali ei ole muutenkaan se pramein tai isoin. Laitteitakaan ei ole liiaksi, vaan vain tarpeelliset hassut. Luovuutta pääsee ainakin käyttämään varsin tehokkaasti jos ei muuta. Fiilis korvaa kuitenkin pienet miinuspuolet! Eilen teimme hiitin fillarilla salin terassilla, johon porotti mukavana lisämausteena aurinko. Loistava treeni kieltämättä. Tämä paikka on kyllä täynnä mitä erilaisempia ihmisiä (ja paikkoja), joka piristää kummasti tätä takapajulan neitiä.

Eilen myöhään illalla ajaessamme takaisin kämpille Fetty Wapin keikalta – joka muuten myöhästyi melkein kahdella tunnilla – oli asuinalueemme porttien eteen ryhmittäytynyt pelottavat mustat maasturit. Nämä olivat blokanneet täysin muiden pääsyn porteista ja sanoin Danille että käännytään äkkiä ympäri ja ajetaan toista kautta. Ei siinä oikein uskaltanut muuta tehdä, kun nämä mustat köntit eivät osoittaneet pienintäkään aikomusta siirtyä yhtään mihinkään. Spekuloimme tätä tilannetta pitkään – olivatko ne vihollisia vai jonkun julkkiksen turvajoukkoja? Googlehan lauloi koko yön kun etsimme naapureitamme:D Hulluinta hommassa oli se että Google vielä kertoi ketä täällä asuu ja paljonko kunkin asunto on maksanut. Sanoisinko että aikamoinen turvallisuusriski. Huh…Minifitness_Summer_Bikbok_outfit Minifitness_reebok_original Minifitness_Bikbok_summer2016

Minifitness_LosAngeles_outfitFatty Wapin keikalla itse keikkakokemus ei ollut illan kohokohtani, vaan yllättäen se liittyi ruokaan. Illan ehdoton juttu oli paikallisen pikaruokaketjun kana-riisi annos, jota me nälkäiset naiset lapioimme kovin tyytyväisinä muovisilla lusikoilla keskellä pihaa – pavut olivat positiivinen yllätys ja meksikolainen ruoka on hyvä osoitus siitä mitä mausteilla ja yrteillä voi saada aikaan! Olin aivan varma, että lähettyviltä ei löydy muuta kuin burgeria tai sellaista artikkelia jota ei ole uitettu rasvakeittimessä, mutta onneksi olin väärässä. Katukuvaa värittää nimittäin hyvin vahvasti pizza ja burgeri – tosin burgerinkin aika tulee vielä ja varmasti!

Isoin miinus täällä on ruuhkan määrä. Ajoimme esimerkiksi keikkapaikalle Orange Countyn Santa Anaan kaksi tuntia ja takaisin ilman ruuhkia 45 minuuttia. Voitte vaan uskoa millainen pissahätä ja nälkä tuo kahden tunnin ajo sai aikaiseksi – mainittakoon myös pyllyn totaalinen puutuminen. Automme on myös päättänyt, että emme tarvitse ilmastoa mihinkään. Mateleva liikenne on uuvuttavaa, emmekä aio liikkua siihen aikaan enää mihinkään ellei ole aivan luokaton hätä.

Ps. On mieletön kunnia olla ehdolla vuoden 2016 Inspiration Blog Awardeissa “vuoden viihdyttävin blogi”-kategoriassa. Kiitos ehdokkuudestani kuuluu teille rakkaat vaikuttajat! Mikäli blogini on mielestäsi paikkansa ansainnut, vaikuta äänelläsi täällä. Kiitos kaikille tukijoille <3 Äänestys päättyy 17.4Minifitness_MaxMara_sunglasses

Shortsit ja toppi – BikBok / Lasit- MAX&Co. / Kengät – Reebok