Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia Mieli Motivaatio Personal trainer Treeni Yleinen

Big dreams – Big news!

Minifitness_muutoksia_unelmoi suuria ja toteuta ne

Isoja muutoksia. Sellaisia jotka saavat ihokarvani nousemaan ja perhosia vatsanpohjani täyteen. Ajatukseni sinkoilemaan ja jalkani hyppimään tasajalkaa jopa huomaamattani. Olin unelmoinut tästä päivästä jo pitkään. Olen kulkenut sitä kohti koko ajan, joskus jopa täysin tiedostamatta sitä. Minusta tulee täysipäiväisesti yksityisyrittäjä! Olen siitä enemmän kuin innoissani, mutta tottakai myös hieman pelottaa. Se on varmasti ihan hyvä asia.

Kohta en ole enää osaa helppoa, turvallista turvaverkkoa. On aivan eri asia siirtyä kokopäiväisesti omille palkkalistoille. Erityisesti Suomi ei tunnu olevan mikään yrittäjien paratiisi, sillä kaikesta on tehty mahdollisimman hankalaa. Aion kuitenkin taiteilla itseni senkin mylläkän läpi vaikka polvet ruvella – jos en sitten menetä lopullisesti hermojani ja suuntaa ulkomaille. Uskon yrittäjyyden olevan kuitenkin palkitsevaa, vaikka se vaatiikin minulta paljon työtä. Onneksi olen työmyyrä, enkä pelkää uusia haasteita! Kuka pelkäisi, jos saa tehdä sitä mitä rakastaa? Minusta tulee täysipäiväinen blogaaja, sekä personal trainer. Tämä on vaan niin siistiä, enkä malta pysyä housuissani!

Minifitness_muutoksia_blogi

Toivon ja uskon pystyväni tarjoamaan näin teille lukijoille paljon lisää ja arvokasta materiaalia, joka jaksaa inspiroida ja motivoida teitä taas askeleen lisää. Olen kehittynyt ja tulen kehittymään blogaajana lisää ja odotan tätä innolla. Arvostan suuresti teiltä saamaani palautetta, sekä kiitoksia. Moni teistä on ollut mukana alusta alkaen ja nähnyt tämän blogin kehityskaaren. Kiitos sinulle siitä, sillä ilman teitä lukijat, en olisi tässä. Tästä on tullut pikku hiljaa työ, vaikka se lähtikin liikkeelle vain harrastuksena ja hauskana ideana jakaa terveellisen elämäntyylin fiiliksiäni. 

Uskon siihen, että sisimpämme kertoo aina totuuden. Toisinaan yritämme vaimentaa sitä, mutta miksi ihmeessä? Usein se oma intuitio on paras valinta, koska usein se on oikea. Miksi? Koska se tekee meidät onnelliseksi. 

Minusta tuntui pitkään, etten pääse toteuttamaan itseäni niinkuin haluaisin. Usein tunsin myös, etten saanut olla täysin oma itseni. Tiesin koko ajan missä haluaisin olla ja mitä haluaisin tehdä. Tämä on varmasti yksi isoimmista päästöksistäni, mutta tiedän sen olevan myös yksi parhaista. Toivottavasti tekin tulette kokemaan sen ja pysytte mukana tässä kiehtovassa ja yllätyksellisessä matkassa <3 Uskaltakaa toteuttaa unelmianne ja eläkää täysillä.

 

Unelmoi suuria ja toteuta ne, E

Kuvat Julia