Elämäntyyli Motivaatio Treeni Yleinen

Blogini ja minä

008_samsung_extra
Kuvaus Veikko Kähkönen, kuvat otettu Samsung S4 zoom:lla

Koin tarpeelliseksi selventää muutaman asian tänne, sillä avoimuus ja luottamus ovat itselleni tärkeitä arvoja – Myös täällä blogimaailmassa. Te lukijat olette minun voimavarani ja ilman teitä ei olisi tätä blogia. Olen kovin kiitollinen minun uskollisille seuraajille ja haluan toivottaa tervetulleeksi myös kaikki uudet ystävät.

Blogiani seuraa päivittäin monia tuhansia yksilöitä. Teiltä on aivan ihana saada positiivista palautetta, mutta myös kehitysehdotukset, sekä rakentavat palautteet ovat tipahdelleet postiluukuustani. Koen olevani onnekas, sillä vihapostilta olen toistaiseksi välttynyt – Ehkä siihen vaikuttaa käsittelemäni aiheet, sillä ne eivät aiheuta suurta mylläkkää kovin usein. Myötätuuli on puhaltanut minun purjeisiini kiitettävästi ja uskonkin sen olevan kovan työni tulos – Haluan aidosti panostaa blogiini ja toivon sen välittyvän myös teille. Pyrin myös pitämään oman asiallisen linjani, eikä omaan elämääni kurkistella kovinkaan usein. Nostan hattua kollegoilleni, jotka antavat oman elämänsä kirjan kokonaan lukijan käteen. Tämä minun blogini, on kuitenkin verrattavissa enemmäkin lehteen. Saat siitä juuri sen mitä tarvitset, etkä mitään ylimääräistä. Me kukin teemme tätä omalla tavallamme ja tämä on minun tapani tehdä tätä.

003_SAMSUNG_bloggers

Nyt siihen pointtiin Eevi. Minulla on ihania kontakteja, joiden kanssa teen välillä yhteistytötä blogini tiimoilta. Myös heidän avullaan, voin tarjota teille yhä parempia lukukokemuksia ja uusia kuumia juttuja. Ne ovat aiheita, jotka kiinnostavat minua ja hyvin monia teistä. Usein ne tarjoavat teille lukijoille uutta tietoa, tai  toimivat ajatuksen herättäjänä. Teen yhteistyötä tahojen kanssa, joita edustan kunnialla – Heidän arvonsa kohtaavat omieni kanssa. Kuten Puhdistamo ja Spartan Gear. Nämä ovat minun hyväksymiäni yhteistyökumppaneita, joita arvostan henkilökohtaisesti suuresti. En edustaisi mitään tai ketään, mikä ei olisi minua, tai mihin en itse uskoisi. Humpuuki ja Roope-sedän kiiluva katse, on tästä blogista kaukana. Mikäli blogissani esiintyy muita yhteistyössä tehtyjä juttuja, on niistä mainittu. 

Pääpointtina itselleni on, että RAKASTAN kirjoittamista! Kirjoitan aiheista ja jutuista, jotka kiinnostavat minua – Ne kietoutuvat terveyden, urheilun ja hyvinvoinnin ympärille. Nautin myös aidosti siitä, kun voin auttaa ja motivoida muita ihmisiä kohti parempaa elämää – Täysin omalla kädenjäljelläni. Samoja arvoja edustavat myös yhteistyökumppanini. Varmaankin näistä syistä, olenkin ohjautunut Personal Traineriksi, sillä se työ on niin kovin välitön. Näen ihmisestä suoraan työni tulokset. Toivon teille lukijoille välittyvän myös sama aitous, sekä intohimo, joita itse koen kirjoittaessani tätä.

007_samsung_extra

 Aloitin blogini maaliskussa 2013, jolloin löysin myös pikkuruisen kirjoittajan itsestäni. Olen siis todella yllättynyt itsekin aikaansaannoksistani – Löytyihän tästäkin kääpiöstä se kauan hapuiltu taiteilijan sielu (härät ovat kuulemma sellaisia). Saattaa olla, että tälle tielle päätymiseen vaikutti kotona asuva toinen taiteileva kääpiö <3 Koen löytäneeni tavan ilmaista myös itseäni – En tiedä treenaamisen jälkeen mitään parempaa ajanvietettä, kuin kirjoittamisen. Kaataa kuppi teetä ja asettautua mukavasti sohvalle. Sitten nostaa se nykyihmisen raamattu (läppäri) syliin ja antaa ajatuksen lentää ihan omissa atmosfääreissään.

Olen ehkä aikaisemmassa elämässäni ollut intiaanimummo, jolla on ollut elämän viisautta ja halu tehdä muille hyvää (sinne se viisaus on valunutkin). Se mummo on ollut varmasti kurttuinen ja pukeutunut johonkin hassuun vaatteeseen. Tätä en ole keksinyt ihan itse, sillä muuan viisas journalisti sen aikoinaan minulle sanoi – Hän uskoi tuommoiseen. Josta tulikin mieleeni, että kiitos tämän minun taiteilijan kaivamiselle ylös saattaakin piileä samoissa juurissa. Kiitos siis lehtitalolle, jossa olin aikoinaan töissä – En tosin kirjoittanut siellä yhtikäs mitään. Mutta luin paljon lehtiä. Siksi ehkä olenkin lehti, enkä kirja…

Ruokasetit 060

Iso kiitos lukijoilleni, upeille yhteistyökumppaneille ja korvaamattomille tukijoukoilleni!

Tehdään tästä yhdessä entistä parempi, päivä päivältä.

Ps. Taisin voittaa Samsungin tyylihaasteen kuvissa esiintyvällä asullani. Kiitos äänestäjille! Koko asu kenkiä lukuunottamatta on koottu 45 minuutissa Uffilta. Kierrättäminen kannattaa!  😉

-E