Aamiainen arki elämäntapa Elämäntyyli hyvinvointi Laihtuminen Luomuruoka maidoton ruokavalio Makeanhimo Motivaatio rasvanpoltto rasvat Resepti Ruokavalio Superfoodit terveellisyys Terveys Treeni

COCONUT COFFEE

*Kaupallinen yhteistyö; VoimaruokaMinifitness_aamukahvi_kookoskahviOlenko ainut joka on vihannut kookoksen makua? Omat traumani sijoittuvat lapsuuteeni ja Bounty-suklaapatukoihin. Saimme niitä tuliaiseksi aivan liian usein. Karkkimieltymyksiä on monia, mutta väittäisin isäni omaavan varsin huonon sellaisen. Muistan kun veljeni kanssa availimme isäni tuomia liköörikarkkeja ja valutimme sisällöt hanan alla ulos. Bountyt syötiin myös lopulta, mutta niiden tuhoamisen jälkeen kävimme salaa verottamassa hänen omasta karkkikätköstään niitä parempia…

Kookos alkoi maistua uudestaan vasta aikuisiällä ja nyt se on yksi lemppareistani. Kookosöljy on oman ruokavalioni suosikki niin paistamisessa, aamupuurossa, kuin leivonnassakin. Kookosöljy kuuluu päivittäiseen ruokavaliooni ja sitä on tullut kokeiltua aika monessa yhteydessä. Ehkä voit poimia listaltani kokeilunarvoisen yhdistelmän?

-Kookosöljyä, suolaa ja parsakaalia

-Kookosöljyä, suolaa ja riisikakkua

-Kookosöljyä, suolaa ja kaurahiutaleita

-Kookosöljyä, banaania ja raakaonibsejä

– Kahvia, kookosjuomaa ja kookosöljyä

Näistä yhdistelmistä koostuu arjen yksinkertaisimmat lempparini! Kookoksen makuinen aamukahvi on noussut yhdeksi suosikeistani. Tämä idea syntyi SM-kultabrunssin myötä! Niimpä päätin valmistaa tätä myös itse kotona (hieman kevyempänä versiona).

Vaahdota kookosmaito/kookosjuoma

Sekoita valmis kahvi, kookosmaito ja 1 rkl kookosöljyäMinifitness_Voimaruoka_kookosöljy

Kookosöljy paitsi maistuu hyvältä, on sen terveyshyödytkin muista poikkeavat. Kookosöljy on antibakteerista, eli se ikäänkuin myös puhdistaa kehoa ja vahvistaa immuniteettia. Sitä kannattaakin esimerkiksi flunssaisena nauttia suoraan kurkusta alas, sillä se tuhoaa suussa ja nielussa jyllääviä bakteereja tehokkaasti. Kookosöljy tekee myös hyvää suolistolle ja rasva-aineenvaihdunnalle.

Sentrifugoitu premium kookosöljy on valmistettu vaativimmalla valmistusmenetelmällä, joka takaa parhaan mahdollisen laadun niin maun, koostumuksen, säilyvyyden kuin ulkonäönkin osalta. Luonnon yksi ehdoton supertuote, jota kannattaa löytyä kaapista aina! 

Chiasiemenet, kaurahiutaleet ja kookosöljy kulkevat mukanani myös matkoillani. Kookosöljy on nyt tarjouksessa Ruohonjuuressa, joten nyt kannattaa käydä täydentämässä hyllyjä <3 Voimaruoalta löytyy myös pienempi purkkikoko, joka mahtuu paremmin mukaan myös reissun päälle. 

Pysykää terveinä ja energisinä -E