hyvinvointi Kuulumisia Matkustaminen Mieli Motivaatio onnellisuus parisuhde Treeni

ELÄMÄN EHDOILLA

Minifitness_lifeKoska tietää että on löytänyt paikkansa? Olen nyt useamman ystäväni kanssa käynyt tätä samaista keskustelua elämästä. Koska tietää että on oikeassa parisuhteessa joka kestää? Onko tämä paikka jossa haluan elää ja tehdä lapsia? Joskus luulin olevani varma kaikesta, joskus tuntuu että en ole varma mistään. Eihän tässä iässä pitäisi käyttäytyä enää kuin teini! Haihattelu pitäisi olla jo karisteltu jaloista aikoja sitten. Nythän ollaan aikuisia herranjestas ja meidän kuuluu tietää! Kuuluu tietää mitä me elämältä haluamme. 

Mutta kun me emme tiedä. Tuntuu että meillä ei ole hajuakaan! Vaikka kaikki on hyvin, kysymme silti itseltämme; Onko tämä minun paikkani? Miksi emme voisi nähdä eri polkujen vaihtoehdot ja sitten päättää minkä haluamme valita? Hetkinen. Eikö meillä ole kaikki valta tehdäkin näin? Kaikki omaa elämäämme koskevat siirrot ovat meidän omissa käsissä. Ihmettelen miksi emme aina kuitenkaan käytä tätä oljenkortta, vaan vaimennamme todelliset tuntemuksemme ja ajatuksemme sitkeällä järjen äänellä. “Pidä kiinni suunnitelmastasi”.

Luulen että tämä yhteinen paniikkikohtaus tässä kohtaa elämää johtuu siitä, että nyt pitäisi tehdä ne isot siirrot. 28-vuotiaana olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta. Olenko epäonnistunut jos en kykene täyttämään tätä suunnitelmaa? 

Olen tullut jokaisen ystäväni kanssa samaan lopputulemaan. On todella fiksua pelätä. On oikeasti hyvä kyseenalaistaa ja pysähtyä jos tuntuu siltä. Aikaa ei nimittäin koskaan voi kelata taaksepäin, mutta aina voi pysähtyä ja katsella omaa elämäänsä uudelta kantilta. Mitä jos muuttaisinkin tätä elämäni suunnitelmaa ja unohtaisin nämä itselleni joskus asettamani tavoitteet? Elämä ei ole mikään tavoite! Lopeta. 

Tee uusi suunnitelma, tai mikä vielä parempi, älä tee suunnitelmaa lainkaan! Elä hetkessä, nauti, iloitse. Ei ole pakko tietää yhtään mitään. Epävarmuuskin on vahvuutta, jos sen oppii hyväksymään ja sen ääntä kuuntelemaan. 

Annetaan elämän kuljettaa <3 -EMinifitness_bikini_bikbok3