arki Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia Mieli Motivaatio onnellisuus Terveys Treeni ystävyys

ENERGIAA VAI ENERGIAA VIEVÄÄ?

“Olet viiden lähimmän ihmisen summa”.Tämä on hyvä muistutus meille kaikille. Jos ympärilläsi on ihmisiä, jotka aina jossittelevat, polkevat paikoillaan ja näkevät mahdollisuuksien sijaan vain edessä siintäviä pettymyksiä ja vaikeuksia, tarttuu tämä samanlainen ajattelumalli myös sinuun.

Me kaikki olemme erilaisia ja siksi myös meillä jokaisella nämä viisi lähimmäistä eivät ole samasta puusta veistettyjä. Jokainen saa olla sellainen kuin on ja niin sen pitääkin mennä. Mutta on täysin sinusta kiinni keiden vaikutuksen alaisena haluat itse olla? Antavatko nämä ihmiset sinulle positiivista energiaa vai heikentävätkö he kenties omaa energiakenttääsi jatkuvasti? Saatko olla heidän seurassaan aidosti oma itsesi energioiden puolesta?

En tarkoita että joku olisi huonompi ja toinen parempi. Tarkoitan vain energioiden ja kemioiden kohtaamista. Toisilla energiakenttä on vahvempi kuin toisilla ja siksi usein eri läheiset sopivat kuhunkin tilanteeseen eri tavoin. Myös ihmiskemialla on paljon pelissä – tiedätkö kun tuntuu että joku ymmärtää sinua täysin ja toisen näkökulma on mielestäsi täysin ristiriitainen kanssasi? Joku kuuntelee ja lohduttaa sinua oikein, jolloin saat tarvitsemaasi tukea ja kannustusta. Toinen taas saa hymyllään ja aikaansaannoksillaan sinut voimaan paremmin ja kykenet imemään tästä energiaa myös itseesi. Eri puusta veistettyjä kaikki, silti jokaisella on oma paikkansa. Näyttökuva 2016-08-17 kello 15.27.01

Jos uskoo pahaan ja pyrkii ennakoimaan tulevia pettymyksiä, on todennäköisempää että juuri näin tulee tapahtumaan. Jos suhtautuu asioihin positiivisin ja avoimin mielin, saattaa tämä sama tilanne tai asia näyttäytyä täysin eri valossa – se on jopa todennäköistä. Siksi sillä on valtava voima millaisen ajattelumallin ja energiakentän sinä haluat itsesi ja läheisesi ympäröidä. Mieti millaista tuhoa negatiivisuus ja viha saa elämässä aikaan? Mieti sen jälkeen millainen voima positiivisella energialla on. Usein saman energian ihmiset hakeutuvat toistensa seuraan jopa tajuamatta sitä – kurkista sinun ystäväpiiriisi, se on sinun peilisi. 

Olen herkkä imemään energioita muista, oli se sitten positiivista tai negatiivista, kannan sen mukanani. Siksi olen tullut myös paljon tietoisemmaksi siitä, millaiset viisi ihmistä haluan lähelläni pitää. Keiden kanssa koen positiivisuuden aallon ja energiakenttien kohtaamisen? Toivon antavani heille yhtä paljon, kuin he minulle.

Olen ehdottomasti se joka ei usko sattumiin, vaan uskon seurauksiin – avoimella, positiivisella ajattelumallilla saa enemmän aikaiseksi ja elämän haasteet ja sudenkuopat eivät tunnu yhtä raskailta kohdata. Jokaisella synkimmälläkin pilvellä on kultareunuksensa – mutta vain jos haluat sitä itse.Näyttökuva 2016-08-17 kello 15.32.16

-E <3