arki hyvinvointi Mieli Motivaatio Muoti onnellisuus Treeni

FAIRYTALE

Minifitness_fashionMeistä jokainen on pienenä tyttönä eläytynyt totaalisesti pehmeään harhakuvitelmaan, jossa tosielämä sekoittuu satujen uskomattomiin tarinoihin. Uskoin, että viereisessä metsässä samoilemalla myös minä saatan löytää tutkimusmatkallani aarrearkun täynnä kultaa – todellakin on mahdollista. En ihmettele yhtään tätä mielikuvituksen tuottamaa utopiaa, sillä tätähän satua meille kovasti tuputettiin joka ilta ennen nukkumaan menoa. Ihania tarinoita onnellisilla lopuilla! 

Lapsena pitääkin unelmoida, mutta valitettavasti jossakin kohtaa tämä vaahtokarkkilinna kuitenkin kaatui ja karu totuus elämästä paljastui meille kaikille. Ei ole olemassa syötäviä pilviä, ei lasisia kenkiä, eikä eläimet koskaan puhu vaikka kuinka yrittäisinkin niille jutella. Kuuluisimmat tarinat (ja ne jotka me muistamme parhaiten) kertovat ehdottomasti kuitenkin unelmien prinsseistä! Mutta hei, meillehän uskotellaan vielä edelleenkin kuinka elämässä tapahtuu satumaisia kohtauksia – ja mehän todellakin odotamme niitä tapahtuvaksi! Mielellään pieruverkkareissa kotona istuen. Joku voisi lähettää kukkia?

Minifitness_outfit_winter Minifitness_vans

Näyttelijät ja mallit löydetään kadulta ihan vahingossa. Mitä omituisemman näköinen, sen parempi. Voisiko hikiset trikoot yhdistettynä mustaan turkkiin herättää minussa mallimaisen olemuksen, joka on vain ollut piilossa? Pituudella, eikä muillakaan mittasuhteilla ole niin väliä. Nehän puhuvat aina persoonallisuudesta! Agenttejakin löytyy jokaiselta nurkalta, joten pitääpä olla tarkkana (ja kävellä ryhdikkäänä huomenna, ihan varmuudenvuoksi).

Unelmien prinssit sen sijaan kävelevät Starbucksissa kahvimukin kanssa sinua päin ja lainaavat tottakai omaa kauluspaitaansa pahoitellen vuolaasti omaa kömpelyyttään. Puhelinnumeronsa nykypäivän prinssi jättää servettiin, tietenkin. Eipä paljon tarvitse kyliltä käydä etsimässä. Seuraava prinssi odotaakin jo kahvipöydässä ja kyttää koska hän pääsee tarjoamaan sinulle vesilasiaan kahvin polttamaan kieleesi…

Kokeilimme lasikengän hävittämistä eräänä kesänä. Kukaan unelmien prinsseistä ei rientänyt palauttamaan ystäväni kadottamaa korkokenkää.  Emme edes löytäneet sammakkoa, josta olisi voinut kuoritua unelmien prinssi suudelman voimalla. Tämä kenkä ei tosin ollut lasinen, joten ehkä taika ei vain yksinkertaisetsi toimi beigen väriseen Zaran korkokenkään kokoa 36? Tarina päättyi siihen, että etsimme kenkää ympäri Tamperetta seuraavana päivänä kahdestaan. Tämä tosin päättyi hyvin ja löysimme kengän keskeltä kiireistä lounasravintolaa. Meistä tämä paikka oli viime yönä täynnä discopalloja…? Tosielämän satuja.Minifitness_Outfit_leather

Tämä oikea elämä ei tule yllättämään ketään joka istuu ja odottaa kotona. Eikä se kovin usein tarjoa päivittäisiä satumaisia hetkiä – sellaisia tapahtuu oikeasti ihan muutamia elämän aikana. En siis rohkaise odottamaan yhtään mitään, enkä rohkaise uskomaan satuja. Sen sijaan haluan rohkaista teitä ottamaan oma elämä haltuunne! Tehkää siitä satua, joka on totta. Siihen ei välttämättä liity nämä mainitsemani klisheet, mutta siihen liittyy vahvasti sinulle tärkeät hetket ja saavutukset. 

Väitän että ensimmäinen askeleeni sitä kohti tapahtui kun solmin lenkkitossut rusetille kahden vuoden treenitauon jälkeen. Treeni herätti minussa sen unelmoijan, jolla lenteleli vaaleanpunaisia pilviä taivaalla. Se herätti sisälläni myös tekijän, joka teki niistä pilvistä todellisia. Se sai minut lopulta toteuttamaan näitä asioita, joista vain aikaisemmin uneksin. Ne eivät olleet enää pelkästään mielikuvitukseni tuotosta, vaan niistä tuli todellisia – koska minä itse päätin niin.

Mitään yhden yön satua tästä ei valitettavasti saa, sillä tarina kasvaa ja elää koko ajan. Minulla ei koskaan ollut selkeää tavoitetta, muuta kuin elää omaa tarinaani. Parasta on, että se tarina voi yllättäää joskus jopa minutkin! 

Ps. jos lapsena ei olisi unelmoitu, ei sitä osaisi tehdä aikuisenakaan

Rakastan urheilua ja liikunnan parissa tekemistä joka päivä <3 -E

Paita  Sisley / Housut Garcia Jeans / Lasit G-Star Raw / Kengät Vans