Aamiainen Elämäntyyli Energiantarve Flunssa kehonhuolto Kiireisen aamiainen Motivaatio Proteiini Resepti ruoka smoothie Superfoodit Treeni

Flunssaa karkuun + Guardian angel smoothie

Minifitness_smoothie_rsepti_Foursigmafoods

Flunssat jylläävät jälleen ja nyt olisikin taas aika panostaa omaan terveyteen pienillä muutoksilla. Vihaan flunssaa ja nykyään kärsin niistä onnekseni enää harvoin. Saan kiittää siitä tekemiäni muutoksia vuosien varrella. Terveyteen vaikuttavat paitsi liikkuminen, terveellinen syöminen ja riittävä uni, myös muutamilla muilla pienillä kikoilla voimme antaa lisää turvaa hyvinvoinnillemme. Tiedän kuinka esimerkiksi jo pelkkä stressi voi laukaista kehossa erilaisia tulehdustiloja ja usein vielä silloin, kun siihen ei olisi aikaa. Jokaisella meillä on varmasti jo olemassa muutamia omia jippoja flunssia vastaan? Hyvin yleisiä ovat päivittäin nautittavat ravintolisät, kuten omega, C ja D, sinkki, magnesium ja maitohappobakteerit. Osa käyttää näiden lisäksi tai ainoastaan erilaisia superfoodeiksi kutsuttuja tuotteita, jotka ovat peräisin luonnosta. Näillä on jokaisella oma tehtävänsä ja itse käytän näitä jossain määrin. 

Itseni kohdalla huomasin yhden selkeän syyn flunssilleni aikoinaan. Maitotuotteet. Maitotuotteet erittävät limaa ja aiheuttavat tulehduksia erityisesti kurkun alueella. Myös kehon turvotus oli selkeä merkki tuolloin siitä, että näitä tulisi vähentää. Jatkuva pömpöttävä vatsa kun ei ole terveellisen kehon merkki. Itseäni auttoi huomattavasti kun karsin maitotuotteita ruokavaliosta, mutta kokonaan en ole niistä luopunut. Tiedän kuinka helppoa rahka ja raejuusto ovat välipalana! Siksi ihan kaikesta en halunnut luopua ja toistaiseksi vain vähentäminen riitti parannukseen. Jos kärsit moisesta, suosittelen siis kokeilemaan tätä kikkaa.

Minifitness_smoothie_terveysvaikutukset_selätä flunssa_immuniteetti kuntoon

Tässä ihana immuniteettia boostaava smoothie, joka sopii vaikka aamiaiseksi! Portugalissa hyödynsin mangoa ja banaania, mutta toki voit käyttää haluamiasi hedelmiä tai marjojakin. Tähän laitoin kreikkalaista jugurttia, sillä siinä on mukavasti proteiinia. Muista siis lisätä jokin sinulle mieluisa proteiinin lähde kuten hamppuproteiini, rahka, riisiproteiini tms. 

Guardian angel-smoothie

1 banaani

puolikas mango

2 dl kookosvettä

2 rkl Chia-siemeniä

0,5 dl Kaurahiutaleita

1,5 dl kreikkalaista jugurttia tai jauhona 1 dl riisiproteiinia/hamppuproteiinia/heraproteiinia

1 pussi Instant Chaga-jauhetta

Jäitä

Hyräytä ainekset blenderissä ja nauti!

Minifitness_smoothie_foursigma_immuniteettia boostaava

Käytän itse paljon Four Sigman tuotteita smoothieissa, leivonnassa, sekä kylmissä ja kuumissa juomissa. Minusta ne on kehitelty loistavasti, sillä kukin tuote on tarkoitettu tiettyyn kehon tilaan ja auttamaan sen ratkaisemissa. Sieni- ja yrttijuomat ovat sokerittomia, kofeiinittomia ja täysin luonnollisia. Voit hyödyntää niitä stressiin, tuomaan lisää energiaa, tukemaan immuniteetttiasi, tukemaan laihdutusta tai ihon kuntoa, sekä jopa boostamaan aivotoimintaa, muistia tai suorituskykyä.

Näin flunssakausina Instant Chaga kulkee mukanani päivittäin ja usein nautin sen aamukahviini sekoitettuna. Tuotteen pakurikääpä auttaa immuunijärjestelmää toimimaan optimaalisesti ja siperian ginseng varmistaa tasaiset energiatasot koko päiväksi. Nämä ovat todellä käteviä, mikäli haluaa lisätä terveyshyötyjä kätevästi ja helposti vaikka siihen lemppari smoothieensa!

Minifitness_breakfast_holiday

 Onko tämä monelle vielä uusi tuttavuus vai käytättekö tekin Four Sigman tuotteita? Ainakin Ruohonjuuresta ja Punnitse & Säästä-myymälöistä löytää näitä.

-E