Elämäntyyli hyvinvointi kilpailu Lisäravinteet Makeanhimo Matkailu Matkustaminen Ostoskassi Proteiini Terveys Treeni

G Power

*Yhteistyössä GainomaxMInifitness_gainomax_poteiinipaukat

Nälkä kurnii vatsassani ja kiukkuinen pikkutyttö alkaa tansimman ripaskaa sisälläni. Pitkien lentojen aikana tarjoillaan yksi kunnon ruoka, joka ei vastaa edes yhtä tavallista annosta koonsa puolesta. Syön niitä kaksi. Aamiainen lennoilla on usein pullamössöhöttöä, jonka jätän suosiolla väliin. Omien eväiden roudaaminenkin on jo taito itseään, eikä niitäkään voi kantaa kassikaupalla.

Uskokaa pois, ihana violetti cabin size matkalaukkuni painoi aika monta kiloa kameroineen ja linsseineen. Siihen päälle velä tosinaisen käsilaukku, joka painaa kahvakuulan verran. Noh, onneksi muutamia vaihtoehtoja kuitenkin on olemassa ja hyödynnän niitä aina lennoilla, sekä pitkillä automatkoilla.

_MG_9630Kuten aikaisemmassa postauksessani mainitsinkin, proteiinipatukat ja juomat ovat hyvä hätävara mm. matkoilla. Nestettä kun ei käsimatkatavaroihin saa ottaa, patukat ovat lennolle hyvä vaihtoehto. Lentomatkan eväisiini kuului myös kaurapuuro, hedelmät ja pähkinät. Proteiinipatukat ovat paras välipala silloin, kun oikeaa ruokaa ei ole saatavilla, sekä myös silloin, kun tekisi mieli jotain pientä makeaa. Nyt mukana oli Gainomax Protein Bar -patukoita, joista suosikkini on toffee. Hyvänmakuinen ja koostumukseltaan oikeanlainen patukka sammuttaa nimittäin ainakin meikäläisen hammaspeikon huudon. Korvaavat välipalat kuten juomat ja patukat auttavat pitämään myös pitkät ruokailuvälit kurissa ja aineenvaihduntakin pysyy käynnissä. 

Suomenpään Gainomaxit riittivät hyvin ensimmäisille päiville, mutta varastoja täytyy taas täyttää. Olemme käyneet Meksikon lomallamme ehkä neljässä eri lisäravinnekaupassa valikoimassa proteiinipatukoiden aatelia. All Inclusive ei nimittäin ole mikään joka paikan juttu, eikä vatsaani ei tämä tosiasia tunnu kiinnostavan laisinkaan. Se vaatii fuelia paikasta ja ajasta huolimatta.

_MG_9614

Täälläkin treenaillaan kovaa ja treenin päätteeksi tuleekin löytää proteiinipitoista tavaraa, joka imeytyisi mahdollisimman nopeasti. Kuitenkaan ei tulisi unohtaa nopeita hiilareitakaan, jolloin kätevin vaihtoehto on nauttia patukka tai juoma, joka sisältää molemmat. Palautuminen on nopeapaa oikeanaisella ravinnolla, joka nautitaan myös riittävän nopeaan treenin päättämisestä.

Haluan haastaa teidät lukijat mukaan tähän Gainomaxin kisaan! Haastan banaanin. Se ei nimittäin riitä kovan treenin päätteeksi. Oletko samaa mieltä? Lihas ei kasva pelkällä banaanilla.

Nyt voit voittaa itsellesi vuoden Gainomaxit! Osallistu kisaan seuraavasti; 

  1. Ota kuva banaania syövästä kaveristasi
  2.  Instagrammaa kuva hashtagilla #seolisunviimeinenbanaani
  3. Tägää kaveri kuvaan
  4. Joka viikko Gainomax palkitsee parhaan paljastuksen tehneet vuoden Gainomax-tuotteilla
  5. Lisätietoja kilpailusta: http://www.gainomax.fi

 

Kuvat Kira/ Blond Rivets

-E <3