Aamiainen Elämäntyyli Fitness hyvinvointi loma Lounas Luomuruoka maidoton ruokavalio Makeanhimo Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Muoti ravintolat ravitsemus Terveelliset herkut terveellisyys Terveys Treeni

Healthy food tips – Budapest

Budapestissä löysimme kaksi kivaa kahvilaa, joista sai terveellisiä salaatteja, mehuja ja raakaherkkuja. Suosikkini kahvila Fruccola tarjosi erilaisia mehuja ja tajuttoman kokoisia salaatteja. Hain sieltä joka aamu mukaan mehun, joka valmistettiin paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Kahvilassa oli aina aikamoinen vilske, sillä myös paikalliset suosivat tätä lounaspaikkanaan. Edullinen ja kotoisa paikka hyvällä palvelulla!

Toinen pieni kahvila Naspolya tarjosi ihania raakakakkuja ja pientä naposteltavaa. Tämä kahvila oli ihanan hiljainen ja tunnelmallinen. Katosta riippui kovin hellyyttävä keinu, joka oli valmistettu kokonaisesta puun rungosta. Palvelu oli henkilökohtaista ja aitoa! Hintatasoltaan varsin edullinen.

Tykkään etsiä näitä terveyden pieniä keitaita aina uusissa kaupungeissa ja oli niin ilo huomata, että Budapestilläkin oli tarjota omat pienet aarteensa. Ihanuutta lisää toki myös se, että hintataso on paljon alhaisempi kuin meillä Suomessa! Proteiinipatukoita, vitamiineja ja muuta terveellistä kuivatavaraa löytyi kätevästi DM-kaupasta, joita voi löytää ympäri kaupunkia.

Ihana Budapest!

Love, E <3