dieetti hyvinvointi Kauneus Stressi Terveys Treeni

HIUSKRIISIN PARTAALLA

Minifitness_hiusten_kasvu Mitä ihmisten ulkonäössä usein kehutaan tai mikä asia kerää eniten kohteliaisuuksia? Voisi ensin ajatella että silmät tai hymy, mutta hiukset ovat itseasiassa ulkonäöllisesti asia johon ainakin minä itse kiinnitän paljon huomiota. Olen myös saanut eniten näitä kohteliaisuuksia muilta naispuolisilta henkilöiltä juurikin hiuksistani tai onnistuneesta kampauksestani.  Mutta onhan se vähän niin, että mikään ei ole kauniimpaa kannettavaa kuin kauniit ja hyvinvoivat hiukset! Hiukset ovat yksi osa itsevarmuuttamme ja se voi olla myös tapamme ilmaista persoonallisuuttamme – haluamme että se on meidän näköinen. Sitä kun ei voi aina peittää, korjata tai vaihtaakkaan, vaikka tyylinmuutokset tänä päivänä varsin helppoja ovatkin.

Olen tottunut siihen että omat hiukseni ovat paksut ja vahvat. Kisadieetistäkin hiukseni ovat toipuneet takaisin normaaliin paksuuteen. Pidin paksuja, pitkiä hiuksiani varmasti jopa hieman itsestäänselvänä – kunnes löysin päästäni kourallisen katkenneita hiuksia. Kun asiaa tarkastelin, huomasin koko hiusrajani katkenneen vain muutaman sentin mittaiseksi haituvaksi. Paniikkihan siinä iski. Toki tiesin kisadieetin vaikuttavan vahvasti hiusten hetkelliseen ohenemiseen ja kuivuuteen, mutta tämä katastrofi tapahtui kuitenkin vasta sen jälkeen. Mikä ihme tässä voisi olla syynä? Stressi, ruokavalio vai huono kotihuolto? Vai olisiko syypäänä hiusten jatkuva värjääminen ja erityisesti vaalentaminen? Riittäisikö tämä riskilista jo?Briorion_hiusravintolisa_hyvinvointiBriorion_kapseli_hiustenkasvu

Leikkasimme minulle hetkellisesti etutukan, sillä sehän oli jo olemassa (katkenneena) ja kaipasi vain viimeistelyä. Tässä siis syy viimeaikaiseen etuhius-vimmaani! Kävi ilmi, että hius ei ollut kestänyt kyseisiltä alueilta ulkoisia rasitteita, vaan oli lopulta luovuttanut ja katkennut kokonaan. Syitä on siis varmasti monia, mutta näiltä alueilta on jouduttu vaalentamaan hiustani varmasti eniten, joten uskon sen ainakin vaikuttaneen asiaan.  Tuskin tulemme saamaan tähän mitään yksiselitteistä vastausta, vaan voimme vain arvailla todellista syytä tähän, mutta se kuinka tätä hiusrajaan ilmestynyttä kypärääni lähdettiin sitten lopulta korjaamaan olikin täysin oma lukunsa. Erityistä huolenpitoa ja pitkää pinnaa ostoskoriin kiitos!

Aloin kyseisen episodin jälkeen kiinnittämään moneen asiaan enemmän huomiota. Hiusteni kunto on kuukauden aikana selvästi parantunut, mutta nyt aloitan myös vahvistavan Biorion-hiusravintolisäkuurin, joka on muuten täysin suomalainen apteekeista saatava tuote. Tuotteen tehokkuudesta on paljon lupaavaa näyttöä, sillä kuluttajatestissä 90% koki tuotteen todella toimineen! Hiusravintolisän toimivuus perustuu puhtaasti hiusten hyvinvointiin vaikuttavien ainesosien, kuten biotiinin, sinkin, seleenin ja kuparin riittävään saantiin. Biorion-valmisteen sinkki ja seleeni tukevat myös kynsien hyvinvointia.Minifitness_Briorion_ hiusten vahvistaminen

Vinkkini tuuheaan tukkaan

  • Älä käytä ponnareita, joissa on keskellä metallia. Se aiheuttaa enemmän katkenneita hiuksia
  • Älä harjaa märkää hiusta, sillä se venyy turhaan jokaisella vedolla
  • Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja terveelliseen ruokavalioon. Proteiinin riittävä saanti on edellytys myös vahvoille hiuksille!
  • Varmista riittävä vitamiinien ja muiden ravintolisien saanti
  • Helli hiuksiasi etelänmatkoilla, sillä lämmin ilmasto tekee hyvää hiusten kasvulle
  • Suojaa hiuksesi auringossa hatulla tai hiuksiin jätettävällä aurinkosuihkeella
  • Varmista pesutuotteiden sopivuus omalle hiuslaadullesi. Muista myös syväkosteuttaa hiusta säännöllisesti
  • Käytä mahdollisimman vähän hiusta ja hiuspohjaa kuormittavia/ärsyttäviä hiusvärejä
  • Käytä suoristimia, kihartimia ja föönejä vain tarvittaessa. Muista myös aina lämpösuojasuihke ennen lämpökäsittelyä
  • Leikkaa huonokuntoiset latvat pois ja pääset nauttimaan heti tuuheamman tuntuisesta hiuksesta

 

Kärsitkö sinäkin hiuskriiseilystä? Haluan arpoa myös teille lukijoille 60 kapselin paketin Biorion-hiusravintolisää. Kerro tämän postauksen alle mikä on sinun salainen hiustenhoito-kikkasi? Muista jättää kommentin yhteyteen myös sähköpostisi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! (tuotteen arvo on 40 euroa)
Arvonta on voimassa 12.1.2017 asti

-E <3Hiuskriisi_vinkkilista

 

Arvonta on päättynyt ja onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Minni Hiiri. Onnea!