Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio Muoti Terveys Treeni

Höllää muija

Minifitness_HymyileVäsyttää. Ihmettelen miksi salijalkakin tuntuu erityisen raskaalta, vaikka motivaatiota piisaisi yllinkyllin. Koko ajan on nälkä. Tai oikeastaan tekee mieli hiilaria. Loputtomasti hiilaria. Onkohan minulla univelkaa? Liikaa treeniä? Liikaa töitä? Tai ehkä liikaa kaikkea? Jep. Energian hyytymiseen on syynsä. 

Kisakausi on startattu jo tovi sitten, mutta jossain piipittää. En tosiaan ole pitänyt täysin vapaata viikkoa sitten hetkeen, en edes lomalla. Ainakaan näköjään tarpeeksi. Lomakin sisälsi nimittäin treenejä ja töitä jatkuvalla sykkeellä. Keho väsyy riittävästä unesta ja ravinnosta riippumatta. Sitä väsymystä ei poista edes hierojat tai vaahtokylvyt! Tai edes se motivaatio.Minifitness_kevät_BikBok Minifitness_smile_kevytviikko

Olen ollut niin kovin motivoitunut pitkään, etten ole oikein malttanut olla paikoillaan. Yksityisyrittäjän arki on tainnut imaista minut mukaansa. Työni on niin mahtavaa, ettei siitäkään malttaisi pitää vapaata. Loman jälkeinen kuukausi painettiin töitä aivan hullunkiiltosilmissä ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Puolivuotta hullun muijan rumbaa ja hieman loppu. Onneksi hätä ei ole kuitenkaan tämännäköinen. Nyt tarvitaan vain rento viikko! Kisoihinkin on vielä hyvin aikaa, joten turhaa stressiä ei kannata tästä ottaa. 

Onneksi osaan kuunnella kehoni viestejä aika hyvin. Tiedän, kun väsymys ja nälkä eivät ole sieltä normaalista päästä. Olen myös tässä ymmärtänyt, kuinka minun on pakko opetella löysäämään otettani myös töistäni. Kaikkeen ei vaan pysty, eikä edes kannata. Kokonais-lasti on nimittäin se mikä ratkaisee.Minifitness_repeä elämään Minifitness_outfit_easy_sneakers_leatherjacket

Rakastan tätä kaikkea, mutta silläkin rakkaudella on rajansa. Muistakaa kohtuus ja oma aika. Olen saattanut suunnitella sunnuntait vapaapäiviksi, mutta lopulta olen päivän päätteeksi ihan loppu – miten meni noin niinku omasta mielestä? Onko levännyt olo? haha, niimpä. Sitä on saattanut juosta siskon lapsien kanssa leikkipuistossa, tai pyörinyt messuilla hymy korvissa koko päivän. Ei se ole lepoa, vaikka vapaa-aikaa onkin. Tästä on opittu, ensimmäinen yrittäjän läksy! Läpsistä. Päätös yksi; erota toisistaan vaapa-aika ja lepo.

Tämä paletti ei toimi samalla tavalla, kuin se toimi aikaisemmin päivätöissä ollessani. Minun täytyy siis muuttaa muita palapelin osia hieman eri muotoisiksi ja kasata tämä peli uudestaan. Olen tämän viikon iiseillyt. Ainoastaan ulkoillut ja lähinnä heitellyt kakkosen painoja salin seinille. Töitäkin olen tehnyt vähemmän. Tuntuu että jo kolmen päivän jälkeen olo on hieman helpottunut. Olen tyhjentänyt kalenteristani kaiken ylimääräisen, joka ei ole nyt pakollista. Olen noudattanut ruokavaliotani edelleen ja olo alkaa taas tuntumaan omalta, energiseltä.

Varasin tänään asiakkaani vinkkauksesta ajan sunnuntain Aerial slow flow joogaan. Lataan kehoani ja mieltäni tämän viikon. Uskon olevani taas ihan uusi neiti ensi viikolla!

Olemme aikamoisia suorittajia – siellä on varmasti yksi jos toinenkin. Olimme sitten töissä, kotona tai salilla, me suoritamme. Miettikääpä asiaa omalta kohdaltanne, pitäisikö jotakin muuttaa oman jaksamisen vuoksi? Olen tehnyt tänään päätöksen hankkia itselleni erikseen työhuoneen, jolloin kykenen helpommin erottamaan työni ja vapaa-aikani. Täällä kotitoimistossa saattaa nimittäin tehdä töitä tajuamatta edes sitä. Päätös kaksi; erota toisistaan vapaa-aika ja työ.

<3 -E

Farkut – BikBok

Takki – Carlings