aerobinen harjoittelu Elämäntyyli hyvinvointi Juoksukausi Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Terveys Treeni

Huipulla ei muuten tuule

Minifitness_huipullaViikko sitten vielä haikkailtiin hieman toisenlaisissa maisemissa. Los Angelesin Runyon Canyonista tuli ehdottomasti lemppari paikkani! Edes Etelä-Afrikan Capetownin Lion’s Head ei voita näitä maisemia ja fiilistä. Olen kovasti koittanut punnita kummasta pidin enemmän, Losista vai Capetownista. Ette voi olla muistamatta sitä vuodatusta ja hehkutuksen määrää vuosi sitten, hah!

Cape on edelleen todella lähellä sydäntäni ja siellä asuu myös yksi ihana tyttökin. Sen meri on vastustamaton. Losissa on kuitenkin omat viehätyksensä, onhan se paljon isompikin. Molemmat ovat kuitenkin liikkujan paratiiseja, ainakin näin omasta mielestäni.

Minifitness_Losi

Haaveilen lähteväni ensi talvena hieman pidemmälle työrupeamalle Losiin, tai Capetowniin. Onneksi tätä päätöstä näiden kahden välillä ei ihan vielä tarvitse tehdä.

Koin näiden ihanien paikkojen avaavan oman luovuus- ja energiakukkani ihan uudenlaiseen muotoonsa. Onneksi sen hehku ei ihan heti haihdu edes kovissakaan pakkasissa, tai tuulen tuiskeessa. Kaipaan näistä kaupungeista monia asioita. Se lämmin kodintuntu haluaa minut takaisin. Eikä se ei johtunut siitä auringosta, ainakaan ihan täysin.

Minifitness_RunyonCanyon Minifitness_lenkillä

Kyllä tuli muutamana aamuna pohdittua millaista olisi vetää omaa aamulenkkiään niissä maisemissa vähän useammin. Upeat maisemat, iloiset ihmiset, vihreys ja se lämpö. Se paikka oli täynnä elämää ja siitä pidin paljon.

Koirat saivat juoksennella vapaina ja elämästä tehtiin pienillä jutuilla hieman huolettomampaa. Kyllä se taas Töölönlahden voitti, vaikka se ihan kiva kesäisin onkin. Tosin Lola rakas tuskin koskaan selviäisi siitä Runyonin maastosta. Sen kieli ja pylly laahaisi ihan varmasti maata. Lolan sukulaiset kyllä pomppivat ja hyppivät minkä kerkesivät. Itse siinä vieressä täydessä hiessä pönkäämässä seuraavalle rappuselle. Persiilleen tultiin muuten alas jyrkimmät kohdat.

Kokeilin muuten nilkkapainoja ja toimivat tosi kivasti! Tuli tehtyä ylämäessä vähän pakarapotkuja ja loikkia. Kyllä niissä ylämäissä sai limput kipeiksi. 

Minifitness_sunset_Losi

Maailmassa yksi parhaista asioista on nähdä ja kokea uutta <3

-E