hyvinvointi Jooga Motivaatio Palautuminen Terveys Treeni

HYVÄN OLON PÄIVÄ

Minifitness_rentoutuminen_hyva oloListatessani asioita Timmin Tammikuuni tavoitteisiin, lähdin liikkeelle hyvästä olosta. Olen onnistunut siinä ilmeisen hyvin ja myös nopeasti, sillä tänään tapahtui jotain sellaista, josta olen vain haaveillut. Nukuin päiväunet! Tämä saattaa kuulostaa ihan tavalliselta tapahtumalta jollekin teistä, mutta minä pidän sitä luksuksena. Se on myös hyvän oloni ja palautumiseni kannalta todella hyvä merkki. Viimeiset päiväuneni olen nimittäin nukkunut joskus puolisen vuotta sitten, ennen kilpailukautta. Olen siis todella innoissani tästä loppiaisen rauhallisesta energiasta. Luulen että aamupäiväisellä hot joogalla ja happirikkaalla säällä on myös näppinsä pelissä. Suosittelen kokeilemaan joogan puhdistavaa ja rauhoittavaa voimaa, mikäli et ole sitä vielä ottanut osaksi harjoitteluasi. 

Tämän päivän odotetuin osuus on kuitenkin vielä edessä. Tänään on nimittäin se päivä, kun suuntaan avantouinnille! Viimeisin hyppyni hyiseen veteen tapahtui varmaankin 17-vuotta sitten. Silloin tein kaiken mitä pojatkin, eli avantouinti oli minulle tuolloin lähinnä vain kilpailu – sillä ei valitettavasti ollut mitään tekemistä hyvän olon kanssa vielä tuolloin. Kuka saunoi pisimpään ja uskalsi avantoon ensimmäisenä. Tätä kyseistä leikkiä en aio kuitenkaan tänään leikkiä, vaan näin aikuisena saan vähän jo jännittää ilman kilpailemistakin.

Silloin joskus oli tapana mennä avantoon villasukissa ja pipo päässä – toivottavasti avanto-muoti on edelleen sama, sillä tällä mennään myös tänään. Mukaan on pakattu myös vähiten seksikkäin musta kokouikkarini ja släbärit.

Rentoa loppiaista! <3