arvonta kilpailu Meikki Mieli Motivaatio Muoti ravitsemus ruoka Treeni

I Love Me -messuliput jaossa

messut4

 

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille aivan upeista vastauksistanne, joita sateli blogiini sekä sähköpostiini todella paljon. Upeaa huomata teidän motivaationne ja iloinen meininki, joka inspiroi myös minua! <3 Voittajille olen ilmoittanut sähköpostitse.

Heippa taas ihanat ja uskolliset lukijani 🙂 Syksy on tosiaan täällä, vaikka ilmojen puolesta ei ehkä ihan siltä tunnu – Mikä ei kyllä minua haittaa tippaakaan! Elämä on ollut näin syksyn tullen hektisempää ja muutoksia elämässä on taas enemmän kuin tarpeeksi. Nyt elämme aikaa, jolloin monet meistä havahtuvat kaikkeen siihen, mitä kesä on tuonut tulleessaan. Ehkä muutama ylimääräinen kilo on päässyt kertymään huomaamatta. Lenkkipolulla hengästyttää normaalia enemmän ja hikoilet kuin pieni sika. Kaikki kesän “paheet” on hyvitettävä ja aikaahan siihen on – Koko vetinen syksy, jonka jälkeen meitä siunataan vielä pimeällä talvella (miettikää kuinka onnekkaita olemme). Luulisi siinä olevan riittävästi aikaa päästä siihen toivottuun kesäkuntoon 2014? Mutta jotenkin tämä pikku projekti lyssähtää usein kesken, ja tämä muuttuukin huomaamatta kesävalaaksi projektiksi. Miksi näin käy?

Panostus omaan terveyteen ja hyvinvointiin kasvaa syksyn tullen, mikä on ainoastaan hyvä juttu. Mieti ilmapalloa. Puhallat siihen ilmaa ja se kasvaa suuremmaksi. Mutta lopulta, jos puhallat siihen liikaa ilmaa, se räjähtää. Ottakaa oma projektinne maltilla, se on tässä hommassa valttia! Kun teemme asioita pienin ja varmoin askelin, tuottaa se usein parempia ja pysyvämpiä tuloksia. Teillä ei ole kiire, sinulla on 8 kk aikaa – Lupaan että se riittää. Unohtakaa siis pika laihdutuskuurit ja Ostoskanavan kuntoilulaitteet – Niillä ei pitkälle pötkitä. Keskity siihen, että nautit elämästä ja voit hyvin, oli projektisi minkälainen tahansa. Sillä projektit, jotka ovat jatkuvaa taistelua, kaatuvat varmasti.

 

messut5

 

 Siksi näin syksyn tullen, haluankin kannustaa ja tukea teitä terveellisessä elämässä – Sen aloittamisessa ja ylläpitämisessä. Haluan jakaa kolmelle lukijalleni liput I Love Me-messuille, josta toivon teidän saavan lisäpotkua jaksamiseen! Messut järjestetään 11.-13.10 Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa naisten maailmaan, josta löytyy siis kaikki meitä kiinnostavat aihealueet; kauneus, muoti, terveys, sekä korut & kellot. Messuilla voit käydä kaunistautumassa ja hankkimassa pikakampauksen, käydä tsekkaamassa treenaamisen ja terveyden uudet tuulet, tai seurata kauden muotia muotinäytöksissä. Ohjelman löydät täältä.

Kerro minulle mihin itse aiot panostaa syksyn tullen? Onko sinulla kenties oma projektisi mietittynä, vai onko askeleesi pienempiä? Palkitsen 3 lukijaa, 2 lipulla I Love Me-messuille! Kerro oma tarinasi 23.9 mennessä, voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Voit osallistua kisaan suoraan kommentoimalla tähän, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen minifitness@outlook.com.

 

messut

Ihanaa viikkoa kaikille, odotan innolla vastauksianne <3 

-Ennimanni