arvonta Elämäntyyli hyvinvointi Kauneus kilpailu Matkailu Mieli Motivaatio terveellisyys Treeni

I love me – Ole itsellesi tärkeä

Minifitness_iloveme_arvonta_messut

Muistathan olla myös itsellesi tärkeä joka päivä? Tiedän kuinka hankalaa se joskus kaiken kiireen keskellä on, mutta tähän olisi hyvä kuitenkin pyrkiä ihan pienillä jutuilla päivittäin. Olit sitten kotiäiti, opiskelija tai uraputkessa tuulettava nainen, tarvitset aikaa itsellesi. 

Varaa itsellesi aikaa tänään 10 minuttia. Lakkaa kyntesi, lue kirjaa, tai vain hengittele rauhallisen musiikin tahtiin. Mikäli aikaa siunaantuu enemmän, nauti joogan uudistavasta voimasta ja lataa itseesi energiaa. Mene kävelylenkille ja haistele metsän tuoksua. Salli itsellesi pieni hetki joka päivä. Silloin kuulet syvimpiä ajatuksiasi, tunteitasi ja toiveitasi paremmin. Ole itsellesi tärkeä, jotta voit hyvin joka päivä!

Usein muistamme osoittaa välittämisen lähimmäisille, mutta jotenkin unohdamme joskus täysin sen tärkeimmän – itsemme. Muista hyvä ystävä, että sinun oma hyvinvointi heijastuu myös muihin ihmisiin ympärilläsi.

Minifitness_muista itsesi_messuliput_arvonta_iloveme

Tässä ihana tilaisuus varata aikaa juuri sinulle itsellesi! Ole nopea ja voit voittaa 2 lippua I love me-messuille, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 17-19.10!  Messuilla on taas luvassa kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista, joten kannattaa tulla paikalle inspiroitumaan. Messutarjonta on taas laajentunut ja mukana on tänä vuonna erityisen kiinnostava tapahtuma-alue. Sinne on tullut mukaan luontaisterveydenhoitoon, -kauneudenhoitoon, luomuruokaan ja ekolifestyleen keskittyvää alue. Innolla menen fiilistelemään ja tutkailemaan tätä terveyden ja kauneuden lisäksi. Uskon tämä kiinnostavan myös monia teistä?

Lauantaina 18.10 ratkeaa myös vuoden Sport & Wellness-voittajat! Tulkaa rohkeasti juttelemaan ja ottamaan vaikka selfie! Lisää infoa tapahtumasta löydät tästä.

Kerro tämän postauksen alle, miten sinä varaat aikaa itsellesi? Vastauksia saa laittaa huomiseen aamuun 9.10 klo 9 saakka, joten olethan vikkelä. Mukaan voit ottaa myös ystäväsi, sillä jaettu ilo on paras ilo! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Liput on arvottu ja onni suosi Jannicaa. ” Olen kotiäiti ja arkisin omaa aikaa itselleni saan vain poikani ollessa päiväunilla. Useimmiten katson jonkun lempiohjelmani, virkkaan, keitän kahvit ja meikkaan tai lakkaan kynsiä tai muuta mukavaa mitä en voisi kuvitellakkaan tehdä kun poika on hereillä”. Toivottavasti Jannica nauttii vapaapäivästään!

“Ole itsellesi tärkeä” -E

Minifitness_blog awards_ehdokkuus