Elämäntyyli kehonhuolto kesätreeni Kuulumisia Mieli Motivaatio Palautuminen terveellisyys Treeni

Imussa

Minifitness_summer_lymfahoito

Ryystän Jungle Juice Barista mukaan nappaamaani Detox-smoothieta innoissani. Se kuulosti raikkaalta ja sana detox tuo mieleeni aina salaperäisen, koko kehoa raivaavan puhdistuksen – harvoin se sitä oikeasti tekee kuitenkaan. Itseasiassa olinkin juuri matkalla Stokkalle lymfahoitoon. Oliko smoothie valintani sattumaa vai mieleni johdattelemaa? Jännitti. Se oli ensimmäinen kertani, enkä oikein tiennyt mitä odottaa. Hyvä ystäväni oli suositellut lymfahoitoa Weyergans High Care Center-hoitolaan, joka sijaitsi Stockkalla. Lähdin suosittelujen perässä kokeilemaan tätä.

A019_C051_0428WA

Vastassani on herttainen ja ystävällinen nuori nainen, joka sai oloni mukavaksi ja saatoin heittää omaa huonoa läppääni vapaasti. Hän esitteli itsensä Essiksi ja havaitsin välittömästi hänen olevan hyvä tyyppi. Voin siis paljastaa itseni häpeilemättä ja pukea kertakäyttöalushousut jalkaani. haha. Olisi kamalaa jos en pitäisi ihmisestä, jonka missiona on saada minut entistä ehommaksi – tai ainakin saa yrittää. Valitsen hoitolat hyvin pitkälti paitsi tuloksen, myös minua huoltavan henkilön perusteella. Varoitan Essiä etukäteen siitä, että sanomisiani ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Kivun tulee tulla jotenkin ulos ja minä ilmaisen sen vihaisella ruttukatseella ja murahtelulla. Vähän jotain outoja sanojakin pääsee suustani, laitteen imaistessa kylkeäni. Se on kuin imuri. Se imuroi ihoani ja sille levitettyä geeliä. 

Se vaan jatkaa sitä imuroimista. Olen selluliittiterapiassa 25-vuotiaana. Turhamaista? Entä sitten! Nautin tästä ja sitäpaitsi kuka nainen hauaisi pitää kiinni sellareistaan ihan vaan huvikseen? Tässä hoidossa yhdistyy lymfa-, sidekudoksen kiinteytyminen, sekä rasvanhajoitus. Hei kyllä kiitos. Kesällä voi ottaa kaikki keinot käyttöön!

A019_C044_0428K6

Sitten imuri siirtyy reisiini ja siitähän vasta riemu repeää. Ajattelen että tämän on pakko toimia ja kestän tämän ajatuksen turvin seuraavan tunnin. Takapuolen imuttelu ei tunnu missään. Se vaan uppoaa sinne jonnekin tekemään työtänsä. 

Tämän hoidon jälkeen olo on tosiaankin, noh, imuroitu. Hoidon tavoitteena ja hyräyttää aineenvaihdunta liikkelle ongelmakohdista ja saada ylimääräinen tavara, kuten selluliitti liikkumaan. Imuroinnin jälkeen saan vihdoin jotain mikä ei satu. Menen makaamaan lantiosta alaspäin putkeen. Tämä on Vacustyler-laite, joka  parantaa aineenvaihduntaani ja poistaa turvotusta. Hei ystävä! Kuulemma pelkästään puolen tunnin rentouttava hoito vaikuttaa välittömästi hyvinvointiin. Mahtavaa, haluan kiitos. Tämä lymfahoito myös palauttaa lihaksia, josta olen ehkä eniten kiitollinen tässä vaiheessa.

A014_C035_0427V0

Putki imaisee minua pelottavasti sisäänpäin, mutta irroittaa lopulta otteensa. Sitten se tekee sen taas. Tämähän on hauskaa! Luen Trendiä lumoutuneena. Lähtiessäni ihoni on fritsuilla ja hellänä vetäessäni shortseja jalkaani. Tämä on kestettävä vaikka kesäjaloista ei ole tietokaan. Pissillä saa juosta koko loppuillan ja Suomen matsin seuraamisesta ei tule mitään. Silti olo on kuin voittajalla.

Palautumisen saatoin huomata jo seuraavana aamuna lenkillä. Jalat kulkivat jotenkin kevyesti. Illalla puskiessani läpi aina yhtä ihanan kivuliasta jalkatreeniä, soija lensi kuin olisin kykkinyt tunnin saunassa. Tätä en ole kokenut ennen! Paita oli märkä, naama oli märkä, jopa kädet valuivat hikeä. Wau, tämä tosiaan laittoi aineenvaihduntani käyntiin. En edes tiennyt sen olevan jotenkin tukossa? Jalat jaksoivat painaa aivan eri volyymillä, kuin mihin olin tottunut dieetin varrella.

A014_C009_04274R

Varasin uuden ajan heti seuraavalle viikolle. Hoidon tulokset näkyvät kehossani kuulemma konkreettisesti silmällä 3-5 hoitokerran jälkeen. Lopputulokseen vaikuttaa paljon se, miten syöt ja liikut. Tämän vuoksi myös hoitomäärät vaihtelevat henkilön yksilöllisten seikkojen mukaan. Yksi hoitokerta on 100 euron luokkaa.

Jos saan tämän hien ja tämän lihasvoiman PLUS kaupanpäälle jämähtäneet kuhmurat liikkelle, on tämä sen rahan väärti.  Niin ja se ei kuulemma satu enää seuraavilla kerroilla niin paljon. I wish.

 

Olen aika innoissani tästä. Varmaan huomasittekin?  😆

Kesän lumoissa, E