Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Kesä loma Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Muoti Terveys Treeni

Irtautuminen

Barcelona ei jättänyt tälläkään kertaa kylmäksi. Täydellinen sää rauhallisesti pauhaavan meren äärellä. Aurinko lämmittää lempeästi ihoani ja luen Agassin elämänkertaa hyvää vauhtia eteenpäin. Imen kirjasta itseeni energiaa ja ajatuksia. Siihen onnistuu vain lomalla, kun pystyy irtautumaan kaikesta. Olemme matkustaneet autolla Gava Marin hiekoille nauttimaan rauhallisuudesta.

Danin kanssa loma onnistuu aina. Tasapainossa pysyminen ei ole olettamus, joten kun sellainen osuu kohdalle, täytyy sitä osata arvostaa. Nautimme samoista asioista, joten loma kulkee omalla painollaan. Emme suunnittele hetkeä pidemmälle ja suljemme jopa puhelimetkin muutamaksi päiväksi. Se tekee kieltämättä todella hyvää molemmille! Huomaamme hiovamme bisnessideoita, joka tarkoittaa aina sitä, että mieli on saanut hetken hengähtää ja luovuus on jälleen valloillaan. Se on mahtava tunne. Nauramme paljon, mutta lomalla sitäkin enemmän. Rakastan sitä.Minifitness_Beach_loveMinifitness_lomalla_Barcelona Minifitness_beachday_bikini Minifitness_lueMinifitness_Agassi_elämänkerta

Rantapäivä oli täydellinen tapa pysähtyä. Hengittää tätä tuoksuvaa ilmaa ja kuulostella jokaisen lihaksen oloa hetki. Tämä on muuten parasta vastapainoa koville treeneille.

-E <3