elämäntapa Fitness kesäkunto Kuulumisia Mieli Motivaatio Muodonmuutos ravitsemus Saliharjoittelu Terveys treenaaminen Treeni Valmennus

KEHITYSKAARENI YHDESSÄ VUODESSA

Minifitness_NFE2015Olen tosiaan keskittynyt omissa salitreeneissäni erityisesti jalkatalkoisiin. Meillä tuli valmentajani Aleksin kanssa vuosi täyteen yhteistä rääkkiä. Hullun nopeasti tuo aika rientää, mutta rientäkööt – ainakin jos tuloksia tulee! Hämmennyin nähdessäni kuvan vuoden takaisesta offikunnon takalistostani. Pidin pyllystäni jo tuolloin, mutta pakko myöntää, että siinä mentiin ihan hyvillä persegeeneillä. On vähän eri juttu, jos pylly kasataan kyykyillä. On vähän erinäköistä pyrstöä nimittäin näin vuoden jälkeen. En tiennyt kovista jalkatreeneistä näköjään yhtään mitään ennen Aleksin kyykytystä. 

Oli kyseessä sitten elämäntapamuutos, laihduttaminen tai kehonmuokkaus, kuvat kertovat paljon. Ei niitä kuvia aina kovin mielellään ota, mutta ne ovat tärkeää materiaalia tulevaisuudessa. Me nimittäin unohdamme. Erityiseti unohdamme muutokset silloin, kun kyse on meistä itsestämme. Usein tuntuu että miten kaikki muut kehittyvät ja menevät eteenpäin, mutta minä en? Kyllä sinäkin. Joskus se vaatii muutaman kauniin sanan, joskus riittää että kaivaa puhelimen gallerian esiin. Myös treenivihko on oiva apuväline oman kehittymisen seuraamiseen. 

Kehittyminen ja eteenpäin meneminen motivoivat meitä kaikkia, joten sitä tosiseikkaa on turha lähteä kieltämään. Vaikka fiilistelen suuresti voimatasojen ja tekniikan kehittymistä, innostun myös fysiikkakisaajana kehon muutoksista, jotka olen omalla työllä saanut aikaan. Sama juttu painonpudottajilla ja voimannostajilla – omalla työllä saadut tulokset ovat parhaita. Niitä ei kukaan muu ole vuoksesi tehnyt, eikä kukaan niitä voi sinulta pois viedä.

Tässä kuva vuosi sitten ja kuva joka on otettu tänään. Kuvat ovat offikauden lopulta, ennen kisakaudelle siirtymistä. Erotuksena että tämä tämän päivän kuntokuva on syönyt sen 50 % enemmän hiilihydraatteja päivittäin ja varmasti myös treenannut tehokkaammin. Minifitness_muutoskuva_1vuosi_offseason

Omat valinnat ja teot ovat ohjanneet sinua tähän hetkeen. Olethan siis tyytyväinen oli kyseessä sitten kasvaneet voimatasot, muhkeammat lihakset, kevyempi olo, toimiva keho tai ihan vaan hyvä fiilis! Yksikään niistä ei ole toistaan huonompi.

Jos tänään tuntuu että et ole mennyt treeneissä haluamallasi tavalla eteenpäin, esitä itsellesi tavoitettasi vastaava kysymys ja vastaa siihen. Saatat yllättyä! Jos koet epäonnistuneesi, voit aina omalla toiminnallasi myös muuttaa kurssin parempaan. Päätä uusi kurssisi siis jo tänään! 

Minä ja perseeni vuosipäivä <3 (älä ota tätä liian vakavasti)Minifitness_kehittyminen2016

Loistavaa viikonloppua! -E