Begforit Bikini Fitness dieetti elämäntapa Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Kauneus Meikki Motivaatio Muodonmuutos Terveys treenaaminen Treeni

KISADEBYYTTINI

EeviTeittinen_Jyväskylä_BikiniFitness
Kuva Joey Palmroos

HUHHUH. Ensimmäiset Bikini Fitness-kisat takana ja vitsit mikä fiilis! Oli selvää että lähdin hakemaan finaalipaikkaa kolmen viikon päästä häämöttäviin SM-kisoihin, mutta toinen sija on ehdottomasti ensimmäisistä kisoista todella hyvä suoritus. Toinen sija avasi paikan myös kansainvälisiin kisoihin, Nicole Wilkins Fitness Championships-kilpailuun 10 lokakuuta Lahdessa. Eli tupla viikonloppu tulossa, sillä SM-mittelöt käydään Lahdessa sunnuntaina 11 lokakuuta! 

Olen todella tyytyväinen koko projektiin tässä vaiheessa ja niin kiitollinen koko tiimistä ja valmentajastani Aleksista, jotka ovat auttaneet ja tukeneet minua tämän taipaleen aikana. Te luklijat olette myötäeläneet ja jännittäneet tätä kanssani ja siitä haluan kiittää jokaista teistä. Toivottavasti jaksamme vielä yhdessä puristaa seuraavat kolme viikkoa täysillä! Minä ainakin olen täynnä intoa ja fiilistä edelleen ja nyt hiotaan vielä pakettia vähän paremmaksi erityisesti poseerausten osalta.

Sitä jännityksen määrää ei osannut lavalla lokeroida yhtään mihinkään, mutta kaiken kaikkiaan ensimmäiseksi lavaesiintymiseksi se meni hyvin. Onneksi tämä laji on luotu kehittymisen ja itsensä haastamisen varaan ja siitä nautin suuresti. Esiintyminen on ehdottomasti juttuni! Muistan lavalta kaiken paitsi musiikin. Sitä kuuluisaa sumua ei tullut, mutta jalka väpätti senkin edestä.

EeviTeittinen_Bikini Fitness
Kuva Joey Palmroos
EeviTeittinen_Paviljonki_2015
Kuva Joey Palmroos

Minusta itse kisatunnelmasta ei voi nauttia lavan takana. Ainakaan itse en kykene siihen mitenkään. Vetäydyin takahuoneessa omiin oloihini ja kuuntelin musiikkia silmät kiinni. Siellä näkee tosiaan kaikenlaista kikkailua ja säätämistä enemmän kuin missään. Itse nuorempana kilpaurheillessani tunnelma oli yksi parhaista asioista kisakokemuksessa, mutta tässä lajissa paras osuus on ehdottomasti se esiintyminen lavalla. Muutenhan tuo kyseinen päivä on aikamoinen hermojen koettelemus. Ehkä siihenkin vaikuttaa millainen ihminen on. Mutta pää pysyi kylmänä loppuun saakka! Onneksi tätä ei tee kisapäivän vuoksi. 

Kaipaisin rehtiä kilpailumieltä ja tietynlaista hyvää energiaa sinne lavankin taakse. En ole koskaan ymmärtänyt sellaista mentaliteettia, jossa toivotaan jonkun toisen epäonnistuvan. Minusta rehellistä ja aitoa kilpailuhenkeä osoitetaan myös sillä että osaa ja kykenee olemaan toisten onnistumisista onnellinen. Kunnioitetaan toisia vaikka kilpaillaankin. Oma suoritus on aina oma suoritus. Toivon siis kaikille parhainta mahdollista kisamenestystä, eikä sen oman menestymisen tarvitse olla silloin keneltäkään muulta pois. Täytyy sanoa että itse en hävinnyt huonolle! _J3A6275 _J3A6277

Kuivatteluista on kyselty paljon. Itse en ottanut sitä kuuluisaa edellisen illan kuivatteluviiniä saatikka shottia lavan takana. En halunnut, enkä tarvinnut. Minusta se on hieman ristiriitaista muutenkin kun puhutaan urheilusta. Mutta kukin tekee sen toki tavallaan ja siten miten kokee itse parhaaksi tavaksi. Sain juoda nestettä myös kisapäivänä ja ruokavalio noudatteli vanhaa tuttua kaavaa, riisikakkuja, maapähkinävoita ja niin edespäin. Kukin valmentaja ja tiimi toteuttaa asiat omalla tavallaan. Aleksin kanssa näkökulmat olivat samat, joten päätös valmisteluiden suhteen oli helppo ja yksimielinen.

Herkkupussit olivat odottamassa ja kuohuva virtasi läpi yön? Väärin. Palkintojen jaon jälkeen nappasin vähän suolaa koneeseen, banaanin ja mintunmakuista raakasuklaata. Siinä se sitten olikin ja hotellilla odotteli riisiannos, jauhelihat ja mustikat. Tyytyväisenä vetelin ruokaa naamariin! Olihan mielessä pyörinyt että tekeekö sitä mieli donitsia ja kakkua, mutta ei todellakaan. Sitä halusi lähinnä juoda jääkylmää vettä ja syödä freesisti. Voin vain kuvitella millaiset olotilat kunnon vehnäjauho/sokeri/viinimätöstä olisi tullut! Oli mukavampi herätä aamulla ilman vatsakipuja ja tänään suunnataankin jo salille töiden pariin. Ihan loistava treenifiilis! Niin ja tänään saan ja aion kyllä syödä hieman vapaammin. Pieni nollaus ennen tykitystä tekee varmasti hyvää. Mutta uskon omien tavallisten arjen valintojeni olevan hyvä pohja tälle kaikelle. Valintoja tekee luonnollisesti oma terveys edellä.

Kisapäivä ei ole kuitenkaan se varsinainen juttu. Se ei kovin pitkälle omaa kehittymistä veisi. Se työ tehdään salilla ja ruokapöydässä, arjessa. Valintoja on tehty paljon, mutta missään vaiheessa asiat eivät ole tuntuneet epämiellyttäviltä tai ahdistavilta. Rakkaudesta lajiin, oli se kehonmuokkaus tai vaikka yleisurheilu! Elämäntapa. Silloin se on pitkäjänteistä ja siitä pystyy nauttimaan päivä toisensa jälkeen aina uudestaan. 

Kiitos tuhannesti tiimille joka vastasi tästä kisalookin onnistumisesta <3 Hiukset ja meikki – Milla Helminen / Kisaväri – Sahara Beauty / Kynnet ja ripset – Blue Lagoon 

Tästä se matka alkaa! Love, E

Kuva BodylehtiLisää kuvia Body-lehden sivuilla!

MINIFITNESS EHDOLLA VUODEN SPORT-KATEGORIASSA. ÄÄNESTÄ TÄSTÄ!

blogawards_nominated_logo_white_frame