Elämäntyyli Fitness hyvinvointi kesäkunto Laihtuminen Mieli Motivaatio Terveys Treeni

Kohti kesää

Minifitness_beach_mexico

Tänään käynnistyi oma kesäkauteni. En puhu nyt terassikaudesta, vaan lenkkikaudesta. Töölönlahtea olikin ollut jo vähän ikävä. Vielä se on vähän harmahtava ja jäinen, mutta aurinko lämmitti tänään aamulenkillä jo kutsuvasti. Sorsatkin olivat selvästi päättäneet, että nyt se alkaa. Kevät tulee menemään hujauksessa, voin haistaa sen. Tämä kevät poikkeaa hieman viime keväästä. Vuosi sitten tähän aikaan aloitin nimittäin dieetin kohti kesäkuntoa. Tänä vuonna sitä ei tavoitella, vaan sinne vaan päädytään. Omalla painollaan. En ole nimittäin löysäillyt sohvan pohjalla ja odottanut ihmettä tapahtuvaksi. Olen toki myös oppinut viime vuodesta. 

Treenaaminen sujuu paremmin kuin moneen vuoteen ja ennätykset paukkuvat. Voisiko tyytyväisempi edes olla? Voisi. Selässäni ei kipinöi eikä kukaan hakkaa sitä nuijalla. Terveenä on siistiä. Siinä rytäkässä unohtuu kuulkaas ne mahdolliset löllykät lanteilla. 

joo7

Joskus se oma tavoite voi myös muuttua matkan varrella. Senttien tarkkailu unohdetaan ja huomio kiinnittyykin kaikkeen muuhun. Ainut mikä pysyy samana on motivaatio. Siitä ei pääse eroon! Sitä saattaa tällä rennolla otteella jopa huomata, kuinka ylittääkin ne aikaisemmat tavoitteet – rentouden saa säilyttää, vaikka töitä samalla paiskisikin. Osaan kuitenkin olla itseäni kohtaan myös lempeä ja jos tänään tuntuu olo oikeasti löysältä, suon itselleni sen lepopäivän. Ihan ilman mitään itsensä salaista piiskaamista, tai huomaamatonta pihistelyä ruokapöydässä. 

Olen treenannut ja syönyt terveellisesti myös tämän menneen syksyn ja talven. Enpä siis stressaanu kesän tulosta, sillä kyllä se kesä ja kesäkuntokin tulee sieltä hiljalleen. Parhainta on tässä vaiheessa huomata, kuinka kroppa on muovautunut viime vuodesta. Eri mallisena mennään, ihan ilman pakkopullaa! Siistiä. Liikkuminen on siistiä! Edelleen.

Jos tämä ei mennyt omalla kohdallasi ihan putkeen, onneksi sinulla on se minun viime vuotinen vaihtoehtoni. Ei sekään huono ole! Ensi vuonna osaat tämän jo. Muista mennä kesää kohti terveys edellä, vaikka vauhti olisikin sen satasen verran. Kesäkuntoja tulee ja menee, terveys on vähän mutkikkaampi kaveri.

Kesäfiilistä voit käydä kurkkaamassa meidän Los Angelesin matkalta, täältä.  

-E <3