Elämäntyyli Illallinen Matkustaminen Motivaatio terveellisyys Treeni Yleinen

Koirahotellia ja treeniä

Minifitness_lola_koirat_hotelliin

Saavuimme juuri Tampereelle. Vettä sataa ja ulkona on pimeää. Katselen hotellimme kahdeksannesta kerroksesta sisälle Tullintorin kauppakeskukseen. Kuntosalilla kaikki puhertavat menemään säästä huolimatta. Hyvä meininki! Samaa olen itseasiassa minäkin tänne saakka tullut tekemään. Huomenna olisi valmentajan kanssa ensimmäinen treenitsekki ja kuntokatsaus. Mikäli hän vain pääsee paikalle maassamme vellovan flunssaepidemian vuoksi. Itse olen näyttänyt tälle aallolle keskisormea jo pidemmän aikaa ja ajattelin jatkaa muuten koko talven yli.

Tänään aamulla säpsähdin siihen, että apua, meillähän on tuo koira! Niin, siinä se on ollut jo aika pitkään. Olin taas huolettomalla asenteellani lähdössä kohti Tamperetta ja jotenkin vain unohtanut tämän seikan. Onneksi selvisi, että Tampereen Tornihotelli toivotti tervetulleeksi myös nämä karvaiset ystävämmekin. Pääsimmekin tähän super ihanaan koirakerrokseen, joka yllätti minut todella positiivisesti. Paitsi että tässä on oikeasti mietitty koiria, on tämä silti mukava ja kodikas. Hypin innostuksesta ja niin hyppi Lolakin. Lola sai tervetuliaslahjaksi oman herkkukassin, sekä pesupyyhkeen ja vesikupin. Tämä kaikki sai minun sydämeni sulamaan! Todella hellyyttävä huomionosoitus. Tuossa se nyt nukkuu tyytyväisenä kylpyammeessa pesun ja namitikun jälkeen. Koivet sojottavat kohti kattoa, kaikki ne neljä. Tuo näky on niin kovin suloinen.

Miniftness Minifitness_lolakoira

Lola on aika vauvana nyt, sillä sillä on naistenvaivoja. Se haluaisi hirveästi nähdä miespuolisia karvakamuja ja tunkee syliini koko ajan. Söpö se on kuin mikä, eikä ikä näytä painavan sitä vielä lainkaan 8-vuoden jälkeenkään. Meikäläisessä 8 vuotta todellakin näkyy ja tuntuu, hah! Varsin epäreilua.

Nyt olisi kuitenkin aika keskittyä treenaamiseen ja ajattelimmekin suunnistaa hotellin salille. Kävin nimittäin bongaamassa sieltä itse herra smithin! Kerta se on ensimmäinenkin! Saleja kiertäneenä tiedän, kuinka harvinaista herkkua moinen ylellisyys on. Tämän jälkeen aikeenani on hipsutella saunaan ja illalliselle ravintola Masuun. Tavoitteena hyvät yöunet, jonka voimalla jaksan huomenna painaa täysillä! Sitten nimittäin treenataan astetta kovempaa.

Minifitness_loma_koirahotelli Minifitness_hotellitorni_tampere_koirakerros

Laitoin viestiä tänne Tampereen kollegalleni Killelle, joka on meillä täällä Fitfashionilla edustamassa karskimpaa ja hieman isompaa mallia kuin meikäläinen. On ollut nimittäin jo aikaisemmin puhetta Killen kanssa, että Tampereelle tultaessa on pakko vetää yhteiset treenit tai edes palkkarit! Huomenna kuulette lisää kuinka treenikset WFC:llä sujuivat ja millaista palautetta tältä suunnalta tulikaan. Jännittää!

Kivaa iltaa kaikille <3 – E, D ja Lola