hyvinvointi kilpailu Motivaatio Treeni

KUUKAUDEN ILMAINEN TREENIHAASTE

Sportyfeel_challengeTimmin tammikuun tahti kovenee ja nyt otetaan mukaan täysin uudenlainen treenihaaste! Yhteinen treenimatkamme kestää neljä viikkoa ja tämän Sportyfeel-challengen kantavana teemana on kehonhallinta. Harjoitteet liikuttavat kehoa monipuolisesti, sillä ne haastavat niin voimaa, liikkuvuutta, kuin tasapainoakin. Treeneissä et tarvitse mitään välineitä ja voit toteuttaa ne kaikki kotona! Julkaisemme joka päivän uuden harjoitteen, joka on aina askeleesi kohti varsinaista liikettä. Vaikka treeniliikkeet tukevat ja auttavat sinua saavuttamaan lopullisen tavoitteen, ovat ne myös loistavia ihan sellaisenaankin. Kehomme on kokonaisuus ja siksi harjoittelun kannattaa olla mahdollisimman monipuolista, sillä jokainen osa-alue tukee toinen toistaan. Omaan harjoitteluuni kuuluu tiivisti niin voima, kestävyys kuin liikkuvuus ja kehonhallintakin. Toivon sinun saavan tämän kuukauden aikana paljon uudenlaista inspiraatiota ja onnistumisia harjoittelusi tueksi! 

Otathan haasteen vastaan? Saatat palata tuttujen liikkeiden pariin uudelleen, tai ehkä tämä on hyppy pois omalta mukavuusalueeltasi. Ainakin itselleni liikkuvuus ja kehonhallinta ovat olleet heikoimpia osa-alueitani, mutta sehän ei tarkoita sitä etteikö siinä voisi kehittyä paremmaksi – kyse on vain siitä, millaisella asenteella matkaan lähtee! Harjoittelu voi vaatia malttia ja toistoja, mutta mitä enemmän on tavoitteensa eteen ponnistellut, sen palkitsevampaa on lopulta saavuttaa se. Täytyy myös muistaa, että jokainen harjoite on aina yksi osa omaa onnistumista ja askel omaan kehittymiseen. Haasta itsesi ja anna kehollesi mahdollisuus kehittyä vahvemmaksi, taitavammaksi ja viisaammaksi!

Ensimmäinen harjoitusvideo on ilmestynyt tänään @sportyfeel Instagramtilille ja nettivuille, josta tulet löytämään kokonaisuudessaan koko treenihaasteemme, sekä itse harjoiteltavat liikkeet! Valmentajaparinani toimii ihastuttava Vilma Peltonen ja treenautamme teitä vuoroviikoin. Voit tulla mukaan jokaisen viikon liikehaasteeseen, tai sitten voit valita itsellesi mieluisimmat ja lähteä mukaan aina maanantaisin.

Kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan tällä kertaa neljä pääpalkintoa, joka sisältää kuukauden ostokset Lidl-myymälästä! Arvomme myös jokaisella haasteviikolla 50 euron lahjakortteja Lidliin, joten kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan jokaiseen haasteeseen. Kilpailuun osallistut postaamalla treenikuvasi tai videosi Instagramissa ja lisäämällä niihin häshtägit #sportyfeelchallenge ja #sportyfeel4ctrl. Kilpailuun voi osallistua 18.2.2017 asti (tarkemmat säännöt täällä)

Treenihaaste_Lidl_sportyfeel

 

Tsemppiä treeneihin ja Timmiin tammikuuhun <3 -E