Elämäntyyli hyvinvointi Motivaatio treenaaminen Treeni Valmennus

Lähde mukaan VAHVA-valmennukseeni!

Oli vuosi 2013. Olin hyvässä kunnossa, mutta tiesin voivani olla vieläkin vahvempi ja terveempi. Kärsin vuosien ajan jatkuvista flunssista, sekä alaselän rajuistakin kiputiloista. En kokenut saavani treenistä irti asioita, joita huomasin kaipaavani. Olo oli rajoittunut ja jollakin tavalla myös heikko. Silloin tuli ensimmäisen kerran olo, että haluaisin olla vahvempi, kestävämpi ja terveempi. Suunta kohti nykyistä olotilaa alkoi tuolloin selkeämpänä kuin koskaan. Vaikka liikuin ennestään ja söin kohtalaisen hyvin, en olisi silloin voinut uskoa kuinka monta kiveä oli vielä oikeasti kääntämättä. 

Flunssat ovat vähentyneet huomattavasti, ainakin 70 prosentilla siitä mitä ne joskus olivat. Selkäkipuja en ole joutunut sietämään enää muutamaan vuoteen. Ruoka ja optimaalinen treenaaminen ovat olleet täsmällisiä opettajia matkan aikana. Oppeja on karttunut ja paljon on tullut koettua matkan varrella. Tässä välissä olen opiskellut personal traineriksi, kilpaillut bikini fitneksessä kuuden kilpailun verran ja valmentanut niin ryhmiä, kuin yksilöitäkin. Mikä on isoin oppini? Rakkauteni kokonaisvaltaista hyvinvointia ja urheilemista kohtaan ei tule koskaan häviämään. Se on ollut aina osa minua ja sen kaltaista yhtä voimaannuttavaa asiaa ei ole toista.  Se on parhaimmillaan kanava kaikelle, koko elämälle. Siitä lähti ajatukseni tähän ensimmäiseen omaan valmennukseeni. Halusin ihmisten voivan paremmin, uskovan omiin kykyihin ja  mahdollisuuksiin kehittyä, sekä antaa pohjan sille kuinka luoda vahvempi keho! Tervetuloa matkalle, jonka toivon tarjoavan sinulle oivalluksia, innostusta ja parempaa oloa.

Oletko valmis ottamaan syksyn vahvimman haasteen vastaan? Oletko sinä osa VAHVAA valmennustani?Eevi_teittinen_etavalmennus_vahva

Olen tehnyt VAHVA-etävalmennukseeni täysin valmiit ohjeet, jotta niitä olisi mahdollisimman helppoa noudattaa. Ne perustuvat pitkälti siihen, kuinka itse syön, treenaan ja palaudun. Mukana on saliohjelmat ja jokaiseen liikkeeseen löytyy oma treenivideoni, joka ohjeistaa sinua mahdollisimman hyvin teknisesti. Viikkoon on sisällytetty myös erilaisia aerobisia treenejä, jotka ovat hyvin vaihtelevia ja todella tehokkaita! Ruokavalio on suunniteltu niin, että se tukee treeniä ja energiatasoja, sekä pudottaa senttejä vyötäröltä. Kokonaisuus kulkee käsikädessä, jonka avulla saat lisää voimaa ja lihasta, mutta myös poltat rasvaa tehokkaasti!

VAHVA-valmennus tulee myyntiin torstaina 10.8 ja ryhmä starttaa 8 viikon mittaisen valmennuksen maanantaina 14.8. Mukaan voit kuitenkin tulla koska tahansa sinulle itsellesi sopii. Mikäli olet mukana viimeistään 14.8, pääset mukaan treenipäivään. Yhteisessä tapaamisessa pääset treenaamaan kanssani ja hakemaan lisää tsemppihenkeä muista VAHVA-valmennettavistani. Myös suljettu Facebook-ryhmä tarjoaa päivittäistä tukea ja inspiraatiota koko porukalle! Saat kaikki valmennukseen liittyvät ohjeet suoraan mobiilisovelluksen kautta, joten ne kulkevat kätevästi mukana salitreeneissä ja ruokakaupassakin. Tulen olemaan koko 8 viikon ajan tiiviisti koko VAHVA-jengin tukena ja turvana, joten tulemme saamaan varmasti aivan huikeita tuloksia yhdessä.

Käy kurkkaamassa jo nyt lisää infoa valmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan heti torstaina 10.8!

Minifitness_M-Nutrition_coaching_VAHVA

-E <3