arki hyvinvointi Ruokavalio Treeni Valmennus

Lean and Fit-ruokavaliovalmennus

Nyt se on vihdoin täällä! Paljon toivottu ruokavalio-valmennus, joka antaa sinulle valmiit eväät saavuttamaan timmin kropan herkullisemmin kuin koskaan. Halusit sitten pudottaa 10 kiloa, tai vain kiristyä hieman vyötäröltä, niin tämä ruokavalio on suunniteltu juuri sitä varten! Ei siis tylsää syömistä, vaan jokaiselle aterialle löytyy kaksi valmista reseptiä, valmiit kalorilaskelmat ja lukuisia vaihtoehtoja niin hiilihydraattien, rasvojen, kuin proteiinienkin nauttimiseen.

Ruokavaliolla teemme isoimmat ja pysyvimmät muutokset kehossa ja jaksamisessa. Siksi on tärkeää syödä oikein, monipuolisesti ja ravinnerikasta ruokaa. Monilla on hankaluuksia keksiä ruokavalioonsa maistuvia vaihtoehtoja niin, että ruokavalio säilyisi monipuolisena ja olisi samalla myös mielekäs. Monet kokevat maidottoman ja gluteenittoman ruokavalion noudattamisen haastavana, vaikka se on itseasiassa todella yksinkertaista ja varsin vaihtelevaa. Olen koostanut selkeät ohjeet ja vinkit 8 viikon matkalle, joita noudattamalla saavutat kehon jossa yksinkertaisesti viihdyt paremmin. Ruokavalio sopii kaikille terveellisiä elämäntapoja noudattaville! Olen suunnitellut ruokavaliopohjan niin, että se tasapainottaa, energisoi ja puhdistaa kehoa mm vihersmoohien, erilaisien ravintolisien, kasvisten, marjojen ja hedelmien, sekä yrttien ja mausteiden avulla.   

Valmennuksen voit hankkia vielä tänään Early Bird-hintaan 29,90 euroa (ovh 39) Lisää ruokavalmennuksesta löydät täältä. Meillä on tämänkin valmennuksen osalta luotu yhteinen ryhmä, jossa vastailen kysymyksiinne viikoittain. Lean and Fit-ryhmässä jokainen pääsee osallistumaan keskusteluihin ja jakamaan fiiliksiä! Lähde mukaan onnistumaan <3Minifitness_lean_andfit_ruokavalio_valmennus

 

Mahtavaa viikkoa! -E