elämäntapa Fitness hyvinvointi Matkailu Mieli Motivaatio terveellisyys treenaaminen Treeni

Levi Bootcamp

Minifitness_levi_wellness_weekendNyt ollaan vuorostaan Levin lumisissa maisemissa viettämässä Levi Wellnesss Weekendiä, jonka teemana on tottakai treeni ja hyvinvointi! Voitte siis kuvitella, mistä tällainen koostuu – ruokaa tarjoillaan muutaman tunnin välein ja treenata saa pari kertaa päivässä. Tottakai siihen kuuluu myös rentoutumista ja latautumistakin. Aika täydellistä omaan korvaani.

Vähän harmittelin pääsenkö tänne ylipäätänsä lähtemään koko viikon kestäneen flunssan vuoksi, mutta onneksi olo kohentui juuri sopivasti perjantaille. Nekku vuotaa edelleen, mutta onneksi kunto on jo muutoin hyvä. Eilinen päivä starttasi kunnon ulkoreenillä Lapin henkeen heittelemällä puukalikkaa, jota kutsutaan täällä päin pölliksi.

Sonnustauduin vermeisiin, jotka saivat minut näyttmään noh, hyvin salaperäiseltä ainakin. Roolinani oli lähinnä toimia muille ihmispainona ja maalitolppana. Tuntui että siinäkin hommassa sai hengästyä riittävästi. Treeni ei todella näyttänyt helpolta, vaan tyypeistä kyllä näki että kaikki oli annettu – kiitos valmentajamme Laura Peipon. Tämä neiti ei ääntä, sanoja tai hikeä säästele. Fanitan tätä Lapin omaa likkaa! Nostatin ilmapiiriä lähinnä tällä huvittavalla ulkonäölläni ja huudoillani. Minifitness_LeviWellnessweekend Minifitness_ArcticFilmCrew_Levi Minifitness_ulkotreeni_levi Minifitness_Bootcamp Minifitness_Bootcamp_setoinenlevi Minifitness_Levi_weekend

Eilen illalla pääsimme nauttimaan saunajoogasta Mielen Valkeaan. Saunajooga on ihanan virkistävää ja saa lihakset rentoutumaan ja mielen tyhjentymään kaikesta turhasta sälästä. Tiesittekö, että kyseinen laji on keksitty Suomessa? Saunan lempeä lämpö (40-60 astetta) sai hien kevyesti virtaamaan. Olo tuntui jopa hieman paranevan tästä ja jatkoimme illallistamaan Levin sympaattiseen kylään – lautaselle päätyi mitäpä muutakaan kuin lempiruokaani sushia. Täydellinen päivä, ihanassa seurassa! Nauroin varmasti varastoon.

Täällä Lapissa mieli rentoutuu jotenkin aina välittömästi. Myös keho tuntuu saavan uutta virtaa. Lapin taikaa ehkäpä.

Ajellessamme ympäri Leviä kuulin tarinan purosta, joka virtaa väärään suuntaan – kuinka tämä voi olla edes mahdollista? Kuulin myös, että Levillä näkee usein poikkeuksellisen villejä unia. Odotin ensimmäistä yötä siis varsin innolla, mutta unisaldoni jäi kovin laihaksi. Ehkä vain unohdin ne jännittävät hetket kokonaan? Ehkä ensi yönä paremmalla tuurilla. Jokatapauksessa, tämä on poikkeuksellinen paikka.Minifitness_saunajooga Minifitness_Levilla

Ihanaa viikonloppua kaikille -E <3

Kuvat Arctic Film Crew