Elämäntyyli hyvinvointi Kesä loma Matkustaminen Treeni

#Lomamamma

Minifitness_loma_rodos

Nyt tiedän millaista loma on. Siitä puuttuu täysin suorittaminen ja aikataulut. Kello unohtuu ja päivät lipuvat eteenpäin täysin omalla painollaan. Aamuisin pohditaan mitä hedelmiä sitä valitsisi lautaselleen ja seuraava vaikea päätös vaaditaankin vasta illalla, kun pitäisi päättää mihin suunnata illalliselle. Kone on pysynyt kiinni, joka on itselleni tavallisesti kohtalaisen vaikeaa. En itseasiassa osaa edes sanoa, koska se olisi pysynyt viimeksi kiinni neljä päivää. Nyt on eletty hetkessä ja keskitytty ainoastaan siihen. Täällä Rodoksella voisi toki tehdä vaikka ja mitä, mutta aikeista huolimatta emme ole lopulta päätyneet tekemään mitään. Hotelli on niin lyömätön pakopaikka, että täällä me vain ollaan köllitty. Tältä reissulta lomavinkkini tulevat siis olemaan todella laiskoja:D Syömistä ja kiireetöntä olemista.

Myös treenikalenterit laitettiin jäihin viikon ajaksi. Siitä huolimatta olemme eksyneet hotellin salille muutamaan otteeseen, täysin fiilis edellä. Kevyt jumppa on muuttunut hetkessä todella hikiseksi – tämä nyt ei sinällään ole mitenkään kummallista meiltä kahdelta. Muutama sykettä nostattava jumppa, mutta ei muuta. Oma kroppani kaipasi selvästi treenitaukoa, sillä uni on taas maistunut – jopa vähän liiankin hyvin! Huomenna pitäisi lähteä kotiin, vaikka ei tekisi ihan vielä mieli. Näillä energioilla voisi hyvin ottaa täällä vielä yhden kunnon treeniviikon, mutta se loma jääköön toiseen kertaan. Täällä olisi nimittäin puitteet kohdillaan siihenkin. Terveellinen ruoka on helposti saatavilla ja treenisalejakin löytyy helpon etäisyyden päästä. Tänne voisin mielelläni palata uudelleenkin, ehkä tosin hieman aktiivisemmalla ajatuksella.

Minifitness_lomalla
#lomaukko<3

Pysähtyminen on ollut rentouttavaa. Kokeilkaa sitä omalla lomallanne – ei suunnitelmia tai aikatauluja! Vaikka me liikkuvat ihmiset usein treenaamme lomallakin, toisinaan kannattaa unohtaa sekin homma hetkeksi <3