arki Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Treeni

LOVE FROM ME FOR ME

Minifitness_love_yourselfRakkaus itseään kohtaan on pohja kaikelle rakkaudelle. Sanotaan, että et voi rakastaa aidosti ja ehdoitta ketään jos et rakasta itseäsi. Se on ihan totta. Väittäisin, että itsensä hyväksymistä ja rakastamista sellaisena kuin on voi harjoitella. Siinä voi kehittyä. Ihan helppoa se kuitenkaan ole, mutta se on ehdottomasti palkitsevinta mitä voit elämässäsi tehdä. Minusta tuntuu että mitä vanhemmaksi tulemme, sen suuremmin kykenemme rakastamaan ja arvostamaan sisintämme. Alamme pitämään piirteistä, joita olemme joskus peitelleet tai hävenneet. 

Puhumme usein asioista, joista emme ehkä pidä itsessämme. Nyt heitetäänkin vuorostaan ilmoille oikea Rakkaushaaste! Sain ihanalta Kiralta haasteen listata 10 asiaa, joista erityisesti pidän itsessäni. Näitä asioita on hyvä joskus pysähtyä pohtimaan itse kunkin, joten haluan heittää tämän samaisen haasteen teille kaikille. Tärkein ihminen elämässänne olet sinä itse. Tutustu. Anna itsellesi aikaa. Hyväksy, älä väheksy. Kiitä itseäsi. Ole lempeä. Rakasta itseäsi.

10 THINGS I LOVE ABOUT ME

Olen aina valmis auttamaan muita 

Olen rohkeasti oma itseni tilanteesta riippumatta

Olen päättäväinen ja teen aina loppuun aloittamani asiat

Olen lojaali

Teen pieniä asioita ilahduttaakseni muita

Olen sosiaalinen

Pidän kehostani huolta

Puhun suoraan asioista ja uskallan sanoa mielipiteeni

Olen vahva keholtani ja mieleltäni

Uskallan heittäytyä ja haastaa itseäni

Isointa myrkkyä ovat ihmiset, jotka eivät rakasta itseään. Heidät saattaa tunnistaa kaukaa, vaikka heitä ei välttämättä edes tuntisikaan kovin hyvin. Osa taas rakentaa uskottavan pinnan, jolla saattaa onnistua hämäämään hetkelliseti. Paha olo omassa kehossa on kuin myrkkyä, joka leviää kaikkeen mitä kosketat. Siksi toimivat ystävyyssuhteet ja parisuhde vaatii taakseen hyvinvoivan ihmisen, joka arvostaa ennen kaikkea itseään. Älä laiminlyö elämäsi tärkeintä rakkautta!Minifitness_10thingsiloveaboutme

Ihanaa aurinkoista torstaita <3 -E