Aamiainen Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio Ostoskassi ravitsemus Resepti ruoka treenaaminen Treeni

Luksusta aamuusi

Minifitness_paras aamu_sunnuntaiMikä tekee sinun aamustasi täydellisen? Onko se verhojen takaa pilkistävä auringonpaiste, iso kuppi kahvia silkkisissä lakananoissa, vai kenties jotain aivan muuta? Minusta täydellinen aamu vaihtelee hyvin paljon kunkin päivän fiiliksen mukaan. Joskus on ihanaa käynnistää päivä hitaasti ja kiireettömästi, joskus taas kaipaan meininkiä heti aamiaisesta lähtien. 

Parasta kahvin kanssa ei ole aamutuimaan pulla, vaan tuoreet sämpylät – ainakin jos minulta kysytään! Huomenna on sunnuntai ja monelle se tarkoittaa rauhoittumista ja seuraavaan viikkoon latautumista. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia sunnuntaista, kuin startata rento päivä yhteisellä aamiaisella joko perheen, tai ystävien voimin? Odotat ilmeisesti jo jotakin ihanan simppeliä ja terveellistä reseptiä aamiaispöytääsi? No täältä pesee vallan ihastuttava ja maukas sämpyläresepti. Tähän et voi olla rakastumatta! Kiitos ystävälleni Petralle reseptin vinkkaamisesta. 

Minifitness_porkkanasämpylät_resepti_nopeat sämpylät_terveellinen

Porkkanasämpylät 20 minuutissa

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita munat ja rahka. Lisää tämän jälkeen kulhoon muut aineet ja sekoita hyvin. Taikina jää juoksevaksi, mutta se ei haittaa. Muotoile sämpylät pellillä ja ripottele päälle siemeniä. Paista uunin keskitasolla n. 10-12 min. Nauti lämpimänä kahvin kera! 

Tämä on paitsi erittäin terveellinen resepti, myös hyvin simppeli ja nopea. Ihastuin siihen heti ja niin ihastui joku muukin täällä kotona. Näihin ei tarvitse lisätä edes levitettä, sillä mantelijauhojen ansiosta sämpylöistä tulee maistuvia ja mehukkaita.

Minifitness_resepti_porkkanasämpylät_nopeat ja terveelliset

Minifitness-nespresso_aamukahvi

Minifitness_breakfast_aamiainen_nespresso Minifitness_aamiainen_sunnuntai_nespresso_aamiaiskattaus Minifitness_aamiainen_resepti

Miltä sinun aamiaispöytäsi näyttää? <3 Nautinnollista ja kiireetöntä tulevaa sunnuntaita ystävät. Ottakaahan rennosti!

-E