arki koti ja sisustus Treeni

Maailman paras koti kaupan

Asuntoilmoitus_myyntiNyt tästä ihanasta ja ainutlaatuisesta kodista pääsee nauttimaan joku toinen. Olen prosessoinut tulevaa muuttoa vuoden verran. Aluksi siitä luopuminen tuntui mahdottomalta, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että nyt on aika kääntää uusi sivu elämässä. Olen kiitollinen ja todella onnellinen näistä vuosista tässä kauniissa kodissa, jonka toivon antavan yhtä paljon jollekin toiselle.

Muistan kuinka haikeaa tästä asunnosta luopuminen oli heille, joilta me asunnon muutama vuosi takaperin ostimme. Kodit ovat täynnä muistoja ja tunnesidettä on usein muiden vaikea ymmärtää. Mitä pidempään paikassa asuu, sitä enemmän sinne jää.

Toivottavasti saisimme tälle upealle kodille uudet omistajat, jotka rakastaisivat sitä yhtä paljon kuin me ja meitä aikaisemmat omistajat. Tällä kodilla on sydän.

Pääset täältä seikkailemaan ja ihastelemaan tätä ainutlaatuista kotia 3D-muodossa. Näytöt sovittavissa Remaxin Christer Björklöfin kanssa Puh 0456507453.  Asuntoilmoitukseen ja kuviin pääset tästä

Loftkoti_Helsinki_oulunkyla

 

Home is the best place to be <3 -E