Elämäntyyli hyvinvointi Iho Ihonhoito juhlat Kauneus Meikki Treeni

Makeup tips

Minifitness_ihonhoito_meikki_vinkit tasaiseen ihoonLuulen että moni leidi painii samasta ongelmasta kanssani. Meikkisienen rajat iholla, sekä sen sienen imukyky. Tuntuu että se imee aina kaiken voiteen, eikä iholle jää juuri mitään. Sen funktiohan on kuitenkin päinvastainen! Se on yksi rasittavimmista asioista meikin teossa, ainakin jos minulta kysytään. Olen kokeillut myös siveltimiä, mutta en pitänyt siitäkään. Sitten löysin prssipäiviltä tässä saannoin tämän pinkin sienen, joka muistuttaa pisaraa. Tuttu skeptisyyteni väistyi pian, sillä se on ihana. Se on aika uutta täällä meillä ja siksi ajattelinkin vinkata tästä myös teille! Nämä omat pikku pulmani ratkesivat tällä pinkillä pallerolla. Se kulkee virallisemmin nimellä Beautyblender.

Sen muotoilun ansiosta iholle ei jää enään niitä ärsyttäviä rajoja, eikä se varasta voidettani. Se nimittäin kastellaan aina ennen käyttöä, jolloin voide jää sienen pinnalle. Se tuntuu myös ihanalta iholla viileytensä ansiosta. Muotoilu taas mahdollistaa sen, että leukapieleen ei jää rajoja. Tämä on saanut minut yllättymään!

Minifitness_meikkisieni_beautyblender_paras meikki

Nykyään en käytä tavallisesti meikkivoiteita, sillä haluan meikkini olevan suhteellisen kevyt. Oma meikkihetkeni tavalliseen päivämeikkiin vie minulta 5 minuuttia, joka on varsin siedettävä. Päivän aikana saatan hikoilla niin asiakkaiden kanssa, kuin omissakin treeneissä. Aina ei muista tai ehdi poistaa meikkiä. Silloin meikin ja ihon tulee kestää nämäkin hetket, joten ihon on kyettävä hengittämään, eikä meikki saa valua pitkin naamaa.

Olenkin vaihtanut meikkivoiteeni keyveeseen Lancomen Hydra Zen beauty Balmiin. Tämä BB voide yhdistää kosteusvoiteen ja meikkivoiteen tehon, sillä se kosteuttaa ihoa 24 tuntia ja jättää ihoni todella pehmeän tuntuiseksi. Koostumus sisältää ”mineraalipigmenttejä”, jotka tekevät ihosta luonnollisen heleän ja tasaisen sävyisen. Olen ihan koukussa tähän! Tämän plussana on myös se ettei se tuki omaa ihoani. Löysin tämän kesällä laivalta ja sitä en vaihtaisi enään pois. Tämä tuubi on ollut varsin riittoisa, sillä se kesti tähän päivään saakka. Ostan meikkini usein laivalta tai lentokentältä, koska se on usein edullisempaa.

Minifitness_meikkivinkit_beautybelnder_meikkisieni

Toivottavasti tästä oli apua myös teidän päiviinne! Tämä on minun täydellinen aisapari liikkuvalle naiselle <3

Oikein ihanaa viikkoa -E