arvonta Elämäntyyli hyvinvointi Iho Ihonhoito Kauneus Kesä loma Terveys Treeni

Mikä on ihosi todellinen ikä?

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä ACOMinitiness_Aco_sunscreen

Pääsin tässä hetki sitten mukaan ihan mielettömiin kuvauksiin. Kyseessä oli ACO:n UV-kuvaukset, jossa paljastuu auringon vaikutukset ihollamme. Sellaiset, joita emme paljaalla silmällä näe. Muistan joskus nähneeni tästä videon, joka hätkähdytti todella. Nyt siitä kaikesta tuli minulle todella konkreettista.

UV-valossa saattaa näyttää omalta äidiltään“. Apua, tämä oli ensimmäinen lause jonka kuulin, tai ainakin se jäi soimaan korviini hyvin vahvasti. Siinä vaiheessa alkoi hikikarpalot nousemaan pintaan. Mietin että mitähän sieltä oikeasti paljastuu? Millaiseen kuntoon olen ihoni saattanut näiden vuosien saatossa? Aloin jo ruoskimaan itseäni mielessäni.Minifitness_ACO1

Olen ollut nuorempana aikamoinen auringonpalvoja. Silloin ei oma käsitys auringon haitoista ollut kovin vakuuttava. Tämä takaraivossani olin jo valmistautunut pahimpaan – näyttäisin omalta äidiltäni jo 26-vuotiaana.

Kamera äännähti kevyesti ja kaikki katsoivat kameran näyttöä odottavalla katseella. Minä en liikkunut, odotin vain. “Kuinka paha se on“? Omaksi ja kaikkien muidenkin yllätykseksi ihoni oli varsin sileä, eivätkä muistuttaneet ketään muuta kuin omaa itseäni. Pisamiakaan ei kasvoiltani löytynyt. Huokasin varmasti niin kovaa, että kaikille ei jäänyt epäselväksi kuinka huojentunut olin. Tämä kuva havainnollistaa ihoni kunnon ennen aurinkovoiteen levittämistä ja sen jälkeen.Minifitness_Aco_UV_kamera_ennenjajälkeenMinifitness_Aco_sunscreenfaceOlin todella fiiliksissä ja lupasi itselleni, että tällä asialla ei leikitä enää koskaan. Sain todella konkreettisen kosketuksen auringon jättämiin jälkiin ja tämä motivoi minua todella suojaamaan ihoani yhä aktiivisemmin. Sillä mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän ihomme meitä tarvitsee. 

Näin iän myötä olen onneksi ymmärtänyt, kuinka tärkeää aurinkosuojien käyttö on. Suojakertoimet ovat kasvaneet ja erityisesti kasvojen ja dekolteen ihoa suojaan nyt rohkeasti. Jonakin päivänä se aurinko nimittäin nostaa esiin kaiken ihollamme. Silloin on jo liian myöhäistä tehdä mitään.

Joskus sitä ajatteli, että väri ei tartu suojakertoimia käyttämällä. Todellisuudessa se ei asiaan vaikuta, kunhan valitsee sopivat kertoimet olosuhteiden ja omaan ihotyyppinsä mukaan. Ehkä kuitenkin tärkein jää monilta huomioimatta – aurinkosuojaa tulisi lisätä myös tasaisin väliajoin. Suosittelen katsomaan tämän herättelevän ja myös varsin hellyyttävän videon. Saattaa avata silmiä vielä hieman lisää! Minifitness_Aco_sunscreen blocks everything

Motivoiko tämä teitä muita auringonpalvojia? Haluan jakaa tätä tärkeää asiaa ja laittaa jakoon kolme ACO:n kesäistä tuotepakettia, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen auringosta nauttimiseen.

Sinun tulisi kertoa minulle oma kesäinen tarinasi, johon liittyy aurinko ja siltä suojautuminen <3

Vastaukset tulisi laittaa tämän postauksen alle sähköpostilla varustettuna, jotta palkinnot löytävät oikeaan osoitteeseen. Arvontaan voit osallistua keskiviikkoon 17.6 klo 21 asti. 

Kilpailu on päättynyt. Arpaonni suosi nimimerkkejä Jenni, Anastasia ja Riiks. Olen lähettänyt sähköpostia voittajille! Kiitos kaikille upeista kommenteista, niitä oli hauska lukea <3 Minifitness_Aco_arvonta_tuotteet

-E