arki hyvinvointi Motivaatio Treeni

Mun juttu

Eevi_hyvinvointi_intohimo_tyoMistä tietää että on löytänyt sen oman jutun? Siitä, että siitä tulee yksinkertaisesti hyvälle mielelle. Olen päässyt taas valmentamaan ja vitsi että tuokin homma voi antaa paljon. Se on loistavaa vastapainoa kirjoittelulle! Sitä helposti ajattelee, että hitsi kuinka valmentaminen vie energiaa. Toki se vie, mutta se myös antaa itselleni paljon. Vaikka annan valmennettavilleni paljon, antavat he paljon myös minulle. Se on vuorovaikutusta siinä missä elämäkin. Täytyy myöntää, että täällä Turun TFW:llä vetämäni ryhmä pääsi yllättämään jopa minut. Niin iloisia ja positiivisia naisia ihan kaikki! Parastahan heissä on myös se, että töitä tehdään aina täysillä. Se jos mikä saa meikäläisen hymyilemään koko loppupäiväksi. Erityisen onnekas olen siitä, että työni on niin värikästä. Se liikuttaa ihmisiä sanan monessa merkityksessä.

Monet pohtivat sitä mikä olisi se oma juttu. Se löytyy rakkaat tekemällä ja kokeilemalla! Ideat ja fiilikset eivät synny nimittäin mitään muuta kautta. On myös tärkeää muistaa, että nämä omat intohimot voivat löytyä yllättävien linkkien kautta. Elämässä ei ole sattumia. Emme törmää sattumalta kehenkään kadulla tai tapahtumissa. Meille ei tapahdu vain asioita. Jos tapahtumista ja ihmisistä tehtäisiin piirros täynnä nuolia, voisimme havaita tämän elämän luonnollisen tapahtumaketjun. Asiat tapahtuvat syystä tai toisesta. Olet varmasti välillä pohtinut aikaa taaksepäin ja huomannut tämän?

Elämä johdattaa, jos vain seuraamme mieli avoimena. Sen olen myös oppinut, että älä ota mallia muilta. Tee ihan oma juttusi ja juuri siten, kun se tuntuu kaikkein parhaimmalta sinusta. Mitään suurta ja merkityksellistä ei synny kopioimalla, vaan usein vahingossa, nauttimalla tekemisestä. Jokaisella meillä on oma tehtävänsä ja merkityksensä täällä. Muistathan sen!

Emme tarvitse vastauksia kaikkeen. Asiat tulevat eteemme kun on aika. Silloin tilaisuuksiin pitää tarttua<3 

-E

Eevi_oman_jutun_loytaminen