Elämäntyyli hyvinvointi Matkailu Matkustaminen Muoti Treeni

MY PLACES

Minifitness_travelling_sandiegoTajusin tässä juuri, että en ole paljon päivittänyt tänne blogin puolelle missä päin maailmaa sitä milloinkin rundataan! Teinkin teille lyhyen tiivistelmän paikoista, joissa olen näiden viikkojen aikana ehtinyt käymään. Teen vielä laajemman katsauksen reissusta kun palaan Suomeen. Ajattelin piristää vappuanne ja kertoa hieman matkani kulusta – mistä olen tulossa ja mihin olen seuraavaksi menossa.

BEVERLY HILLS – Aivan ihana paikka ja super löytö! Tätä aluetta kannattaa vahdata, mikäli mielii hieman omaa rauhaa ja luontoa. Auto on välttämätön. Paljon upeita ulkoilumahdollisuuksia ja jokaisella kadulla on ihastelemisen arvoisia taloja. Täällä kannattaa mennä tsekkaamaan avoimia asuntonäyttöjä!

HOLLYWOOD – Walk of Fame on ehkä yksi kuuluisimmista kaduista Los Angelesissa. Paikka on täynnä menoa sitä haluaville. Itse koin tämän alueen kuitenkin liian hektisenä ja kylmänä. Plussaa ruokakaupoista, jotka ovat auki 24 tuntia. Sijainnista helppo liikkua myös ilman autoa.

VENICE/SANTA MONICA  – Ihan yksi suosikeistani. Rento, kompakti ja kaunis! Helppo liikkua pyörillä ja aivan upeat mahdollisuudet liikkumiseen rannan kupeessa. Paljon ihastuttavia ravintoloita! Myös terveysruoka ja jooga isosti näkyvillä.

SAN DIEGO/LA JOLLA – Söpö ja ihana rantakohde. La Jolla Coven ranta ja hylkeet ovat näkemisen arvoisia! Kompakti ja rento, jossa mahdollisuus myös shoppailuun/bilettämiseen Downtownissa. Monia  ruokapaikkoja, mutta hyviä terveyskahviloita saa hieman etsiskellä.

Yleisenä plussana antaisin terveellisten vaihtoehtojen saatavuuden kaikkialla. Kuntosaleja löytyy myös todella hyvin paikasta riippumatta. Jalkatreenejä ei ole skippailtu;)Minifitness_neule_nelly Minifitness_SanDiego

Seuraavana etappina on Big Sur, jonne menemme haikkailemaan huomenna sunnuntaina. Sieltä matka jatkuu vielä samaisena iltana San Franciscoon, jossa olemme hieman pidempään. Tämän jälkeen tulemme vielä käymään mm.Yosemiten luonnonpuistossa sekä Las Vegasissa! Huikeita stoppeja siis vielä luvassa <3

Neule – NELLY*täältä / Housut GT