arki Blogi hyvinvointi Ihonhoito Kauneus Kesä Terveys

Ne naisten jutut

*Kaupallinen yhteistyö; Kauneudella Emmieeviteittinen_blogi_ihon_hyvinvointiMe naiset tunnemme toisemme, sillä meitä kaikkia yhdistää samat ongelmat. Ne ovat niitä naisten ongelmia, joista miehillä ei ole mitään käsitystä. Se ensimmäinen menkkapäivä, kun heittäydyt vatsakrampeissa keskelle Henkka Maukan lattiaa. Kyyhötät slaavikyykyssä kuin pieni lapsi joka mököttää jätskittömyyttään. Mies ei ymmärrä miten voi muka sattua noin paljon. Selviydyt shoppailureissusta viimein kotiin, josta olet omasta mielestäsi selvinnyt varsin kunniakkaasti ja reippaasti. Valahdat sohvalle ja nappaat kourallisen buranaa. Kiemurtelet ja katselet Ruotsin Paratiisisaarta. Mies on kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Hän myös päättää ilmoittaa, kuinka typerä ohjelmasi on. Sanot että tämä vie ajatukset pois kivusta. Se ei edes ymmärrä mistä puhut, Ihmettelee vain miksi et osallistu kotitöihin.

Brassi on myös sana, jonka merkitystä suurinosa miehistä ei edes ymmärrä. Oletko kokeillut? Minä olen. Ei niin mitään hajua. Ehkäisytietokone on myös kokeilemisen arvoinen. Luonnonkosmetiikka muuttuu myös helposti vain ”luomuksi”. On ne kummallisia. Älä koskaan lähetä miestäsi kauppaan ostamaan ”vain jotain siteitä, tai vain jotain tamponeita”. Siitä ei tule yhtään mitään. Vaikka lähettäisit kuvan, ei tämä reissu todennäköisesti siltikään mene putkeen. Jopa ihan tavalliset kauppareissut ovat osalle haastavia paikkoja. Kassista puuttuu yleensä puolet siitä, mitä olit kauppalistalle kirjoittanut.

Naiskivut ovat sellaisia, joita miehet eivät kykenisi käsittelemään joka kuukausi. Ollaan siis ihan hiljaa tyytyväisiä ja heitellään yläfemmoja keskenämme. Hormonimme määräävät meitä, me vain istumme kyydissä ja ihmettelemme. Viikkoa ennen tekee mieli laittaa nänneihin jääpaloja ja hillua ilman paitaa kotona. Hirveät herkät. Myös karkkihylly huutaa nimeäsi. Ehkä myös jäätelö. Kaikki suolainen on myös hyvää. Sitten kun se päivä viimein koittaa, tuntuu että selkä ja toinen jalka katkeaisi kivusta. Niistä vatsakrampeista puhumattakaan. Me olemme jäätelömme ansainneet.eeviteittinen_Hydra_facial_kasvohoito_kauneudella_emmi

Näin kesän keskellä meitä kiinnostaa erityisesti kaksi asiaa. Karvattomuus ja ihon hyvinvointi. Menkkoja emme pois saa, joten niitä ei voi laskea mukaan. Otin ensimmäisen sokerointini vuonna 2015 ennen ensimmäisiä Bikini Fitness-kisojani. Otin samantien KOKO kehon sokeroinnin, jotta kisaväri ei jäisi karvoihin kiinni. Tuota kokemusta ja kipua en ikinä unohda. 4 tunnin jälkeen olo oli kuin maratonin jälkeen. Onneksi tämä koulu kouli minua ja sokeroinnit ovat tuntuneet kohtuullisen helpolta tämän jälkeen. Miehet muuten kuvittelevat, että sokerointi on jotain hemmottelua. Okei myönnän, sana johtaa kyllä harhaan. Useat hoidot ovat kuitenkin kivuliaita asteikolla 7-10. Lymfahoito, urheiluhieronta, karvojen poistot, kulmien kestopigmentointi…kyllä, kivuliaita. Me naiset olemme niin tottuneita näihin, että emme edes osaa kertoa näistä miehillemme. Miehillä on harvoin hajua siitä, kuinka paljon koemme päivämme aikana. Niitä naisjuttuja. 

Ensinnäkin, brassi sokerointi on maailman paras keksintö. Karvat pysyvät poissa 3-4 viikkoa ja karva kasva takaisin pehmeämpänä. Ei tarvitse sheivata lainkaan. Kävin kyseisessä hoidossa reilun vuoden ajan, kunnes aloin kärsiä todella pahoista ärtyneistä näppylöistä. Lopputulos oli se, että bikiniraja oli täynnä arpia. Jos joku teistä on joskus kokenut tämän, tietää mistä puhun. En ole vielä kokenut mitään yhtä ahdistavaa. Tuo helvetti kesti puolisen vuotta, kunnes päätin lopettaa sokeroinnit jotta iho parantuisi. Kokeilin laserhoitoa, kuorintoja ja intiimialueille tarkoitettua hoitavaa voidetta. Kookosöljyt ja PFB Vanish-roll on on myös kokeiltu.

Nyt on mennyt kaksi vuotta ja iho on vihdoin parantunut. Olen käynyt monella alan ammattilaisella ja syyksi on veikattu huonoa sokerointi tekniikkaa. Sisäänkasvaneet karvat tulisi ottaa pinseteillä jokaisella kerralla – minulle sitä ei tehty tuon vuoden aikana ikinä. Hikoilin myös paljon, joka vaikutti tottakai myös asiaan. Olen tämän kokemuksen jälkeen ollut hyvin tarkka siitä millaisella tekniikalla ja ammattitaidolla sokerointeja minulle tehdään. Nyt olen käynyt Emmillä Be Alive Health Clubilla Töölössä ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen! Emmi on todella hellävarainen ja tekee työn tarkasti. Joka kerta käydään alue sokeroinnin jälkeen läpi myös pinseteillä. Myös kotihoitoon tulee aina tarkat ohjeet. eeviteittinen_be_alive_health_club_kosmetologipalvelut

Kasvojen huolellinen hoitaminen on kesäisin tärkeää, sillä mikä onkaan parempaa kuin meikitön iho! Hikoilu ja aurinko tekevät tehtävänsä iholle ja siksi siitä tulee pitää hyvää huolta myös kesähelteillä. Olen käynyt jo vuosia Hydra Facial kasvohoidossa ja se poikkeaa täysin perinteisestä rasvat naamaan ja makaamaan-hoidoista. Hoito on kyllä miellyttävä, vaikka saattaakin sattua välillä mustapäitä puhdistettaessa. Tämä sirkus ei kuitenkaan kauaa kestä ja tulos palkitsee välittömästi! Hoidossa imetään pienellä imurilla kasvoista epäpuhtauksia ja myös hoitavat aineet saadaan imeytymään syvemmälle kuin pelkällä levittämisellä. Hydra Facial on myös nopea hoito (n.25 min) ja tuloksen voi nähdä välittömästi. HydraFacial on laitehoito, joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, poistaa musta- ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Epäpuhtaudet kuten mustapäät ja kuollut ihosolukko jäävät nesteen sekaan, josta niitä voi halutessaan sitten ihailla. Jos haluaa oikeasti puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja saada samalla heleyttä ja hehkua, on tämä ehdottomasti paras hoitomuoto siihen.

Hoitoja ei tarvitse ottaa kovin usein, itse pyrin käymään 2 kk välein. Aikaisempi kosmetologini Piia muutti perheineen Köpikseen, josta olin hetken aikaa todella murtunut. Onneksi päädyin Emmin hoitopöydälle aluksi sokeroinnin perässä ja siinä samassa selvisi häneltä löytyvän kyseiset hoitolaitteet. Ihan pelastus! En osaa sanoa missä muualla näitä hoitoja tehdään, mutta Helsingissä kannattaa ainakin suunnata Emmille. Sain teille muutaman viikon ajaksi spessukoodin, jolla saatte 15 % kaikista kosmetologihoidoista. Syöttämällä verkkokaupan alekoodi kohtaan EEVI15, saat lunastettua etusi. Etu on voimassa 8.6-24.6 ja on voimassa 12 kk. Hoidon yhteydessä saat käyttää vapaasti myös saunatiloja, sekä suosittelen nauttimaan myös proteiinismoothien hoidon lomassa<3 Pääset varaamaan hoitosi täältä.eeviteittinen_sokerointi_Kauneudella_emmi_bealivehalthclub

 

Nautinnollista viikonloppua -E