Elämäntyyli Mieli Motivaatio Muoti Treeni

Nelisilmä

Juoksen lenkkipolkua päättömästi. Suunnistusvaistoni on juuri niin huono, että en löydä laivalla edes omaa hyttiäni. Keskuspuisto on iso ja minä olen pieni – Huomasin myös olevani puolisokea. Näin lupaavia kylttejä edessäni ja toivoin niiden kertovan mihin suuntaan juosta. Se ei  todellakaan mennyt niin, että juoksisin näppärästi  kyltin ohi – Niinkuin olin saattanut tämän suunnitella mielessäni. Minun oli pakko pysähtyä ja rämpiä sen kyltin alle tuijottamaan sitä. Enhän minä nää mitään! 

Ajoin autoa ja olin tyytyväinen penkinlämmittimestä sekä taustalla soivasta radiosta – Ne rauhoittivat minua hieman (siihen asti kunnes pakarani olivat tulessa ja Lady Gaga pärähti soimaan). Minua jännittää aina kovin uuteen paikkaan suunnistaminen, varsinkin kun olen yksin. Navini oli rikki, tai ainakaan sen mielestä Helsinkiä ei ollut enää olemassa. Eikä se nainenkaan enää suostunut puhumaan minulle (miten se vaihdetaan mieheksi, en osaa!). Olen joutunut suunnistelemaan mututuntumalla ja luottamaan Suomen tieverkostoon, jonka varrelta ei opasteita tosiaan liikaa löydy. Missä on esimerkiksi opasteet IKEA? Italiassakin oli helpompi ajaa ja suunnistaa. Kääpiö rallittaa uukkareita aika tiuhaan täällä. Sitten tulee lopulta sellainen kyltti, joka kertoisi minulle hyvin tärkeän seikan – Nousenko tästä rampista vai vasta seuraavasta? Tihrustan aikani ja yritän zoomata kylttiä Alien palloillani. Kyllä, se on tämä! Wiiiuh ja huomaankin rampin olevan jo takanani – En minä nää taaskaan mitään!

Joudun alistumaan ja hankkimaan lasit. Onneksi nelisilmänä voi nykyään olla myös tyylikäs ja se lohduttaa hieman. Muistatteko kuinka ala-asteella aina sitä raukkaa kiusattiin, jolla oli lasit? Ihan naurettavaa. Onneksi maailma on hieman muuttunut, tai niin haluan ainakin uskoa. Erilaisuus on rikkaus ja tämä pitäisi kertoa lapsille jo nuorena.

kristaluoma_instrumentarium_minifitness

 Olen totutellut ajatukseen jo hetken. Uskaltauduin myös  testaamaan muutamia eri malleja Instrumentariumin pisteellä Bloggers’ Inspiration Day –tapahtumassa. Minusta kuoriutui aikamoinen nörtti, tai ehkä kemisti? Viisaalta ja tyylikkäältä minä ainakin näytin ja sehän on pääasia. Omiin suosikkeihini lukeutuivat mustilla kehyksillä olevat lasit – Ne sopivat minulle parhaiten ja toivat tiettyä särmää! Erityisesti pidän Diorin, Ralph Laurenin ja Guccin malleista. Käy kurkkaamassa omat suosikkisi suoraan Instrumentariumin sivuilta!

Seuraavaksi suunnistan Instrumentariumille näöntarkastukseen! Heiltä löytyi monia hyviä malleja jopa tähän naamaan. Jännittää jo vähän. Näette myöhemmin millainen nelisilmä styleni lopulta on!   😯

– Nörtti E

Minifitness_ruoka ja treeni 405