aerobinen harjoittelu elämäntapa Elämäntyyli Fitness hyvinvointi kesäkunto Motivaatio Muodonmuutos nettivalmennus Personal trainer terveellisyys Terveys Treeni

Nettivalmennus E-Team – Kesäkuntoon 10 viikossa

eteam_1200x600_ad_new

Jengi, nyt se on täällä! Olemme Even kanssa aloittaneet yhteistyön ja järjestämme nyt ensimmäisen nettivalmennuksen teille neideille, Perfect 10! Meille molemmille on tullut iso määrä valmennuskyselyitä ja haluaisimme tarjota ihan jokaiselle valmennuspaikan. Totesimme kuukausi taaksepäin, että olisipa hienoa tehdä jotain yhdessä. Siitä saikin alkunsa oma E-team! Me olemme aika kova tiimi ja yhteinen sävel löytyi heti alkutaipaleelta lähtien. Molempia meitä ohjaa terveelliset elämäntavat, liikunnan ilo ja positiivinen asenne elämään! Vahvuutenamme on myös laaja osaaminen niin liikunnan, kuin ravinnonkin osalta. Kaksi muskettia yhdisti voimansa ja tästä tämä lähtee!

Polttavana puheenaiheena on se tuttu kesäkunto, jota me lähdemme nyt yhdessä tavoittelemaan seuraavien kymmenen viikon aikana. Ajatuksenamme on tarjota valmiit työkalut onnistumiseen, johon sinulta vaadimme aitoa motivaatiota ja halua onnistua. Tavoitteenamme on tsempata sinua kohti aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Pysyvillä elämäntapamuutoksilla teemme myös tuloksistakin pysyviä! Tiedämme että voit onnistua.

Perfect 10- treeniohjelmat on jaettu kolmeen eri tasoon valmennettavan lähtötilanteen mukaan. Ruokavaliot valitaan perustuen asiakkaan kaloritarpeeseen/kulutukseen. Suunnittelussa olemme myös huomioineet erikoisruokavaliot esim. maidoton/gluteeniton. Saat myös valmiin viikkosuunnitelman, joka ohjaa sinua oikeaoppiseen treenaamiseen.

Tarjoamme myös kannustusta ja tukea suljetussa E-Teamin Facebook-ryhmässä, jossa voimme kaikki jakaa ajatuksia ja mietteitä. Tulemme motivoimaan teitä myös viikoittain ja vastaamme kysymyksiin ryhmän kautta. Ensimmäiselle ryhmälle tulemme järjestämään myös ryhmätapaamisen, jossa käydään läpi yhteistä projektia. Perfect 10-ryhmä aloittaa 1.4 ja valmennus päättyy 1.7! Early bird-hinta 27.3 saakka 129 e

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen e.teamfinland(at)gmail.com. Liitä ilmoittautumiseen  lyhyt esittely itsestäsi. Tulemme laittamaan lisäohjeistusta ilmoittautuneille ensi viikosta lähtien!

-E-Team