Elämäntyyli Fitfashion hyvinvointi Kauneus Mieli Motivaatio ravitsemus terveellisyys treenaaminen Treeni

Oikeita töitä

Minifitness_inspiroivin hyvinvointiblogi_2014Oletko turhautunut siihen, ettet etene työssäsi? Tuntuuko siltä, että elämä vähän kuin jumittaisi niissä keltaisissa valoissa päivästä toiseen? Tai jopa pahimmassa tapauksessa punaisissa. Tiedän kuinka turhauttavaa se on. Olen ihminen, joka haluaa liikkua eteenpäin. Vihaan keltaisia, koska se voi pysäyttää meidät. Joskus hyvällä ajoituksella saatat ehtiä eteenpäin pysähtymättä. Minä olin keltaisissa valoissa, mutta nyt vetelen pelkkää vihreää suoraa! Se oli valinnasta kiinni, ei sattumasta.

Olen periaatteessa aina tiennyt sen, että sitä täytyy tehdä mistä pitää. Oli kyseessä työelämä, parisuhde, treenaaminen tai itsensä kehittäminen! Olen muuttanut elämääni tasaiseen tahtiin kuhunkin elämäntilanteeseen sopivammaksi ja itselleni mielekkäämmäksi. En halua enää samoja asioita kuin esimerkiksi 3-vuotta sitten. Olen myös aika erilainen ihminen nyt. Muutokset on aina hyvästä, koska silloin kuljemme eteenpäin ja myös usein kohti jotain omaa.

Saan ensi viikon jälkeen tehdä jälleen sitä, mikä tuntuu minua kutsuvan juuri nyt. Kirjoittaminen ja liikkuminen ovat tiiviisti lähellä sydäntäni ja nautin niistä molemmista suuresti. Koen paljon iloa siitä, kun voin auttaa muita. Isot muutokset tuovat myös usein uusia asioita, joista ei osannut edes unelmoida aikaisemmin. Parhaimmat muutokset tuntuvat tulevan aina silloin, kun teet siirron, joka pelottaa sinua eniten. Ehkä se on se kiitos rohkeudestasi? Vähitellen sitä taas huomaa, kuinka osaa itse tehdä ne oikeat päätökset, sanoivat muut mitä tahansa. 

Minifitness_treeni_äänestys_indiedays_blog awards 2014

 Kuunnellaan siis sisintämme ja tehdään mistä nautitaan eniten! Mikään haave ei ole tyhmä tai huono, jos se tuntuu sinusta parhaalta juuri sinulle, juuri sillä hetkellä. Onnellisuus ja tyytyväisyys elämään tuovat meille usein parhaita asioita. Kun vain uskaltaa ja antaa sen oman fiiliksen viedä! Oikea työ on se, minkä itse koet omaksesi ja mistä myös nautit. Teemme töitä suurimman osan elämästämme, joten kannataa ottaa siitäkin kaikki mahdollinen ilo, nautinto ja onnistuminen irti!

Tämäkin blogi on saanut oman pienen nuppunsa auki. Olen saanut tänä vuonna kunnian olla ehdolla vuoden Sport & Wellness-blogiksi ja kiitänkin kaikkia äänestäneitä jo tässä vaiheessa. Nyt sain kuitenkin uuden kunnian, sillä olen ehdolla myös Indiedays Blog Awardseissa edustamassa hyvinvointi-kategoriaa.Tämä on ensimmäinen vuosi hyvät ystävät, kun saamme olla mukana. Pieni merkkipaalu siis tämäkin! Indiedaysin äänestykseen pääset tästä.

Blog awards_minifitness_Indiedays

 

Niin onnellinen, kiitos! -E <3