Elämäntyyli hyvinvointi Matkailu Mieli Motivaatio Terveys Treeni

Pääsiäinen ja pään tyhjennys

Minifitness_beautyoflifeViimeviikkoinen mökkireissumme Even kanssa oli ihanaa vaihtelua, mutta se oli kuitenkin hyvin työpainotteinen. Yhden päivän sijaan olisimme tarvinneet yhden viikon kaikille ajatuksille, ideoille ja vaan meille.

Viimeinen viikko on ollut varsinaista hullunmyllyä, mutta sitä se usein keväisin on. Uusia työprojekteja pukkaa ja muutenkin ollaan paljon aktiivisempia. Tällä viikolla jokainen tekninen laite on ryppyillyt minulle sähköpostin kaatumisesta puhelimen lukkiutumiseen. Onneksi kaikesta selvitään, mutta keho muistaa viimeiset viikot aika hyvin, vaikka itselleni jokainen päivä olisikin uuden alku. Stressiltä ei ole voinut välttyä, vaikka kuinka haluaisinkin niin uskoa.

Olenkin juuri matkalla kohti ihanaa piilopaikkaamme joka sijaitsee Rukalla. Mikä parasta, matkaan sinne vanhempieni kanssa. Valmis ruokapöytä on ehdoton fiiliksen nostattaja!

Minifitness_eatsleep

Otin mukaani ainoastaan yhdet collegehousut, maailman isoimman villapaidan, villasukat ja treenivaatteet. Nyt ajatuksena on ihan oikeasti olla tekemättä mitään. Urheilla aion, mutta siinäpä se. Kaikki saa mennä nyt muutaman päivän ajan fiilis edellä, ei mitään pakollista.

Sitä ymmärtää oikeasti vasta yrittäjänä, kuinka paljon sitä saattaakaan itseltään vaatia vähän jopa vahingossa. Nyt vaadin itseltäni myös sen verran lempeyttä, että vaikein asia on valita minkä kirjan haluan lukea. En olisi koskaan uskonut, että minun tarvitsee ihan keskittyä rauhoittumiseen. Eiköhän se ilmapiiri korjaa tämän hektisyysmittarinkin nopeasti.

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä. Mikä on sun suunnitelma? <3 -E