Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio Muoti treenaaminen Treeni

Pantteritrikoilla lisää voimaa?

kauppakeskuskaari_minifitness_treenivaatteet_trendit Tiedätte kuinka hulluna olen treenivaatteisiin. Onko sillä oikeasti kuitenkaan mitään väliä millaisissa rytkyissä sitä treenaa ja hikoilee? Minusta on. Minusta treenivaatteiden tulisi paitsi tuntua hyvältä, niiden tulisi myös kestää kovaakin kulutusta. Pesen treenivatteitani usein ja hyllyt tyhjentyvät nopeaan tahtiin. Siinähän käy aina niin, että sitä pitää eniten aina joistakin tietyistä trikoista ja paidoista. Ostan usein näitä hyväksi toteamiani vaatekappaleita useankin parin eri väreissä. 

Olen huomannut suosivani eri merkkejä sisällä ja ulkona liikuttaessa. Käytän sisällä treenatessa paljon Nikea, Sixdeucea ja Under Armouria. Muita suosikkejani ovat erityisesti ulkona treenatessa niin kenkien kuin vaatteidenkin osalta Columbia ja Haglöfs. Myös Helly Hansenilta löytyy laadukkaita treenivaatteita, mutta niitä löytää harvemmin. Usein valitsen tuotteen lopulta värin, materiaalin laadun, sekä sen ominaisuuksien mukaan. Vaatteen tulee myös istua hyvin, oli se sitten kireää trikoota tai löysää toppia. kauppakeskuskaari-9115 Urheiluliiveissä käytän nykyään enään yhtä merkkiä, sillä se on heittämällä paras mitä eteeni on tullut. Shock Absorber on laadukas ja monipuolinen urheiluliiveihin keskittynyt merkki ja malleja löytyy kuhunkin treeniin omansa. Omistan ainakin viidet eri juoksuliivit, jotka ovat ainoat laatuaan, joissa pysyy tavara siellä missä kuuluukin. Käytän heidän kevyemmällä tuella olevia liivejä usein salilla treenatessa. Toki näiden hinta on hieman korkeampi kuin monien muiden, mutta panostan itse mielelläni laatuun ja tässä kohtaa myös hyvinvointiini. Kyse ei ole pelkästään ulkonäöstä ja mukavuudesta näiden osalta. Liivejä kannattaa ostaa alesta, jolloin ostan usein enemmän kerralla. Näin säästää jo pitkän pennin!

Treeneihin on mielestäni paljon kivempi lähteä kun on itselleen sopivat vaatteet, joissa on mukavaa ja helppoa liikkua. Kävimme Blond Rivets-blogin Kiran kanssa tutkailemassa kauppakeskus Kaaressa Top-Sportin valikoimaa ja löysin sieltä paljon ihania vaatteita, jotka olisi tehnyt mieli sujauttaa päälle. Tällä hetkellä treenivaatteissa kuuminta hottia ovat värit, tekstit ja erilaiset kuosit. Tämä pätee myös kenkien osalta! Sen saattoi helposti huomata liikkeessäkin pyöriessä. Olin kuin karkkikaupassa! Haimme tällä kauppareissulla Kiralle lisää treenifiilistä, sillä neiti on päättänyt aloittaa taas säännöllisen salitreenaamisen. Go Kira!  kauppakeskuskaari-9127 Myös vaatteiden erilaisia ominaisuuksia osataan arvostaa nykypäivänä yhä enemmän. Esimerkiksi veden- ja tuulenpitävyys, hengittävyys ja vaatteen kuivuminen ovat tärkeitä ominaisuuksia ulkona treenatessa. Sisällä liikkuessa myös hankaumattomat pinnat ja saumat, sekä hengittävyys ovat tärkeitä. Materiaalit saavat mielellään olla myös kevyitä ja tietyt leikkaukset ovat ehdottomasti suosiossani. Käytän aina poikkeuksetta lyhyitä tai pitkiä trikoita. Paras yläosa on mielestäni hihaton toppi, jossa selkä on osaksi avoin.

Parhaillaan saan lisää motivaatiota uusien treenivaatteiden myötä! Käyn myös joskus urheiluliikkeissä silloin, kun kaipaan lisämotivaatiota tai treenifiilis on kadoksissa. Joskus olen “unohtanut” treenivaatteet kotiin ja näin saanut hyvän tekosyyn ostaa uusia 😉 Top-Sportista lähti mukaan tammikuun reissua varten uudet  treenishortsit, sekä kuvassakin näkyvä musta pitkähihainen treenipaita – aika tsemppaava teksti eikö? Oli muuten älyttömässä alessa vielä molemmat. Mini E oli kovin tyytyväinen näistä löydöistä!kauppakeskuskaari-9169

 Kuvat Kira/Blond Rivets

Treenaammeko jopa tehokkaammin kun olomme on hyvä oikeiden vaatteiden ansiosta? Vähän kuin koko päivän saattaa pelastaa se lemppariksi noussut punainen villaneule? Minun kohdalla tämä pitää kyllä välillä ihan paikkansa 😉 Mielemme voi tehä hyviäkin tepposia meille joskus.

Ihanaa perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua! <3