arki Blogi Elämäntyyli hyvinvointi Kotitreeni Laihtuminen ravitsemus Ruokavalio terveellisyys Terveys Treeni Valmennus

Parempi ARKI on sijoitus hyvinvointiisi

Eeviteittinen_blogi_arkiruokavalio_pureheroMitä on sinun mielestäsi hyvä arki? Minulle se on elämäntyylin ylläpitämistä josta nautin. Hyvä olo tulee välillä siitä, että saa jäädä sohvalle koko päiväksi, syödä karkkia, tai juoda lasin punaviiniä. Kun puhutaan pysyvästä arjen hyvästä olosta, ei tällä kaavalla kovin pitkälle mentäisi. Siksi nämä edellä mainitut asiat ovatkin niitä arjen tasapainottajia.

Aktiivinen arki kaipaa  sopivasti liikuntaa, haasteita, aikatauluja, sosiaalisia suhteita, treeniä ja terveellistä ruokaa. Kiireen ei tulisi olla syy sille, että omaa hyvinvointiaan laiminlyö, ainakaan jatkuvasti. Kukaan meistä ei ole kone ja toisinaan työt menevät muun edelle. Silloin on tärkeää nähdä vaihtoehtoja. Onko vaihtoehtona treenata huomenna, vai löytyisikö aikaa kuitenkin pikaiselle koti- tai ulkotreenille? Kumpi palvelisi minua nyt paremmin tässä hetkessä? Onhan tutkittua, että pää toimii paremmin kun sitä hieman välillä tuulettaa. Vai olenko liian väsynyt ja onko parempi idea vain levätä.

Sama pätee myös ruokavalioon. Jos lounaalla syö raskaasti, ei loppupäivän toimintakyky ole kovin hyvä. Jos ei syö, ei jaksa mitään. Kannattaa syödä mistä tulee oikeasti hyvä energia ja mieli. Näiden ajatuksieni yhteenvetona onkin syntynyt Perfect Home 5 Workouts-kotitreeniohjelma, sekä ARKI-ruokavalioni. Ne perustuvat hyvin pitkälti siihen kuinka treeni voi olla tehokasta ja monipuolista lyhyessäkin ajassa, sekä siihen kuinka voida paremmin ja säilyttää oma potentiaali läpi kiireisen arjen.Purehero_turku_eeviteittinen_ruokavalmennus

Kevät on hyvää aikaa uudistaa kotia ja myös itseään. Mitäpä jos tarttuisit 6 viikon kevät-haasteeseen itseäsi varten? Voisin taata sinulle, että voit paremmin 6 viikon päästä. Näytät paremmalta, olo tuntuu energisemmältä, voit hyvin ja olet itsevarmempi. Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille, sillä haastavuutta saa itse nostettua viikkojen edetessä. ARKI-ruokavalio opettaa sinulle kuinka tehdä pysyviä muutoksia ilman kieltäytymisiä. Kuinka ikuinen painon jojoilu on mahdollista saada kuriin? Mitä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Mitkä välipalat ovat hyviä? Kuinka paljon ruokaa on hyvä määrä? Toivon että opit tämän 6 viikon matkasi aikana paljon uusia asioita ja omaksut parempia arjen valintoja. Saavutat ehkä myös haaveissa olevat mittasi, jotka myös pysyvät. Hankit itsellesi fyysisen kunnon, jonka kautta olet arjen toimissa vahvempi ja kestät elämän haasteet.

5 päivän kotitreeniohjelma, sekä puhtaasta ruoasta koostuva ARKI-ruokavalio on saatavilla vain tämän viikonlopun yhteishintaan 59 e! (norm 88). Ei punnitsemisia, ei dieettejä, eikä pakkopullaa. Tämä valmennuspaketti on tehty meitä kaikkia arjen sankareita varten <3 Lue lisää täältä ja lähde mukaan voimaan paremmin.

aamiainen_arki_Pureheroeeviteittinen_perfecthomeworkout_arkiruokavalio

 

Ps. myös ulkona voi syödä oikein ja terveellisesti! Nämäkin terveelliset lounaat ja aamiaiset löytyy Turun Pure-kahvilasta. Mikä on sun kaupunkisi paras terveys-kahvila? <3 -E