arki Elämäntyyli hyvinvointi koti ja sisustus Treeni

PERHE ON PARAS

Minifitness_Cmore_striimauspalvelu

Laatuaika parhaimpien ystävieni kanssa on ollut viimeaikoina kortilla. Myös Lola pieni on seurannut viimeiset viikot meikäläistä kuin hai laivaa ympäri kämppää. Vessaankin on pakko päästä mukaan. Taisi olla äitin työputki Lolallekin kuluttavaa ja eroahdistus on ollut molemmin puoleinen. Hyvää tuossa pakollisessa erossa on ollut kuitenkin se, että Lola on lähentynyt Lindan kanssa ihan eri tavalla. Jotenkin ihana huomata, kuinka Lolakin voi hyväksyä uusia ihmisiä lähelleen, sillä hän on tunnetusti aikamoinen nirppanokka – mutta hän jos joku tunnistaa hyvät tyypit! Perhe on taas koossa ja perinteiset leffa- ja sarjaillat C Moren parissa on taas mukana vakiokalustossa. Myös yhteisiä salitreenejä olen kaivannut ja paljon!

Gåsmamman-sarjan ehdimme kuluttaa loppuun ennätysvauhtia ja nyt käyntiin lähtikin paljon hehkutettu Silta. Kotimainen Klikkaa Mua- sarja on myös viihdyttävä ja helppo erityisesti arki-iltojen ratoksi. C Moren leffalistallani odottelee paljon hehkutettu Straight outta Compton, jota en ole vieläkään ehtinyt näkemään. Onneksi tänään sunnuntaina on loistavaa aikaa siihen! Jos et ole vielä katsonut, niin suosittelen katsomaan seuraavat elokuvat; Deadpool, Whiplash, Joy ja Kaiken teoria. Jos sohvalle ei ole aikaa jäädä röhnöttämään, voit aina herätellä aktiivisuusrannekkeesi ja nauttia silti samaan aikaan lemppari sarjoistasi. Suuntaisitko ehkä kuitenkin kuntosalin crossarille C Moren kanssa? Menee muuten ihan hujauksessa ne jumpat, on nimittäin tehty ja monesti. Saa pääsiäismunat kyytiä!

Meidän sohvanurkkaus on nimetty Koloksi ja syystä. Se sijaitsee lattiasyvennyksessä ja sohvalle on parhaimmillaan änkenyt yhteensä kuusi ihmistä. Oikea ihmiskasa! Parasta on tilata ruokaa kotiovelle ja nauraa kippurassa isolla porukalla. Se on oikeastaan se aikuisten maja. 

Jos et ole vielä hyödyntänyt omaa ilmaista kuukauttasi C Moren leffojen ja sarjojen parissa, voit lunastaa etusi täältä. 

Minifitness_elokuvailta_koti_CmoreMinifitness_koti_CmoreEevi_Cmore

Kotiilta_eevi_teittinen_koti

-E <3