elämäntapa Elämäntyyli Fitness hyvinvointi kesäkunto Motivaatio Personal trainer Terveys treenaaminen Treeni

Pökkelö

Minifitness_running_alicante_sportloveOlen kokenut tällä viikolla jotain, mitä en tiennyt olevan edes olemassa. Olen treenannut kovaa ja tiedän miltä tuntuu, kun lihakset ovat todella kipeät treenistä. Ne saattavat olla kipeät kolmekin päivää. Maanantaina, kahden viikon tauon jälkeen tein etureidet omasta mielestäni kevyemmin kuin tavallisesti, hissukissun. Pienimmillä painoilla ja vähän vähemmän liikkeitä, mutta kuitenkin varsin tehokkaasti.

Seuraavana aamuna ajattelin, että onpas lihakset hellänä, ihanaa. Lihasarkuus kuitenkin tuntui vain pahentuvan päivän edetessä ja keskiviikko olikin pahin kaikista. Heräsin yöllä aina kun käänsin kylkeä ja käveleminen näytti todellakin siltä, että ikää olisi ollut enemmänkin. Rappuset tultiin alas pyllymäkeä tai sivuttain, yksi jalka kerrallaan. Kaikki sattui 😀 Vaikka tämä nyt oikeasti naurattaakin, en tiedä haluaisinko suunnata salille enää koskaan jos tietäisin että tämä olisi vastassa joka kerta. Tästä on nimittäin hyvinvointi hyvin kaukana! Naurattaa se silti. En uskonut että tällaista kipua on olemassakaan, mutta ilmeisestikin on. Osaan arvostaa kevyempää lihasarkuutta ensi kerralla. Tänään on torstai ja edelleen pökkelönä mennään. Jotain rajaa nyt!

Olin jo ihan unohtanut minun ja Even mökkireissulta kuvaamani pätkän. Tänään onkin loistava päivä sen pukkaamiselle, sillä monet varmasti suuntaavat salille ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi! Hyvää treeniä ja ihanaa vapaata <3 -E