hyvinvointi parisuhde Perhe ja suhteet Treeni

RAKKAUS

Minifitness_rakkaus_elamaan tarttuminenElämäntilanteet muuttuvat usein silloin, kun sitä ei odota. Itse en edes halunnut parisuhdetta, tai hakenut sellaista. Elämä ei kuitenkaan paljon kysellyt, vaan se päätti vain viedä jalat altani. Aika pian oli selvää, ettei tätä tunnemyrskyä vastaan onnistuisi edes tämä tyttö taistelemaan vastaan. Elämä on yllätyksellistä niin hyvässä kuin pahassa.

Ihastuminen ja rakastuminen ovat meistä kaikista ihania asioita, jotka mullistavat oikeastaan koko elämän. Se on voima, joka saa kaiken tuntumaan helpommalta. Mutta kaiken ihanuuden lisäksi se on älyttömän pelottavaakin, koska se on niin haavoittuvaista. Olen jutellut monien ystävieni kanssa ja pistänyt merkille, kuinka eri tavalla me suhtaudumme siihen – niin parisuhteessa olevaan rakkauteen, kuin ystävienkin väliseen rakkauteen. Osa tuntuu pelkäävän sitä. Minulle sellainen tuntuu olevan aika vierasta. Ehkä se on olemassa minussakin, mutta en vain anna sille liikaa valtaa?

Olen ihminen, joka antaa aina kaikkensa oikeastaan jokaiseen asiaan mihin päättääkin ryhtyä. Siinä mielessä olen heittäytyjä, vaikka teenkin siirtoni elämässä harkiten. Äitini mukaan olen kuitenkin aina tiennyt mitä haluan ja pidän tahtoni. Siinä on hyvät ja huonot puolensa. Yhdestä asiasta olimme kuitenkin kaikki samaa mieltä – elämä on opettanut meitä aika paljon. Sitä kautta myös tiedämme paremmin mitä haluamme kumppaniltamme ja ylipäätänsä elämältämme. Se on siistiä. Se kasvattaa myös luottamusta omaan itseensä ja vahvistaa uskoa omiin valintoihin.

Menneeseen ei voi jäädä kiinni, mutta siitä on hyvä ottaa opiksi. Se toimii peilinä. Elämä voi loppua koska tahansa ja jonakin päivänä se loppuu meillä kaikilla. Painakaa siis kaasua kun tuntuu hyvältä! Kovinkaan moni asia ei ole loppupeleissä pysyvää, vaikka usein niin ajattelemmekin. Ainoa asia mikä ei katoa, on eletyt hetket ja koetut ihmissuhteet. Niitä ei kukaan voi viedä pois.

Uskalla tehdä asioita ajattelematta aina negatiivista, tai asian haurasta puolta. Miltä sinusta tuntuisi, jos kääntäisit tämän heikomman (ja vallassa olevan) ajatusmallin täysin toiseen suuntaan? Eikö tuntuisikin erilaiselta? Tee niin useammin ja huomaat eron ihan kaikessa <3

-E