hyvinvointi Kauneus kilpailu Matkailu Terveys Treeni

Sano Aaa ja osallistu Oral-B:n arvontaan

*Yhteistyössä Oral-B

Minifitness_OralB

On ollut upea huomata, kuinka paljon keskustelua suunhoito on täällä teissä lukijoissakin herättänyt! Olen jotenkin ylpeä teistä, sillä sen tulisikin kiinnostaa meitä kaikkia. Ehkä se ei ole lempi puheenaihe ruokapöydässä, mutta hyvinvoinnista keskustellessa se on yhtä suuressa osassa kuin ruoka, liikunta tai ihonhoitokin! Jos olet jostakin ihmeellisestä syystä missannut aikaisemmat postaukseni aiheesta, kannattaa ne käydä kurkkaamassa Päivän tärkein ja Hammaspeikkoja ja keijuja. Ehkä ymmärrät paremmin minun lapsenomaisen innostukseni, joka ei tunnu vieläkään hälvenevän. Tuleeko tuo piirre vahvemmaksi mitä vanhemmaksi tulen? Joskus tuntuu nimittäin vahvasti siltä. 

Minusta ja Oral-B harjastani on tullut tosi hyvät ystävät. Olemme tulleet hyvin toimeen jopa hieman kiukkuisempinakin aamuina, kun silmät eivät ole ehkä ihan täysin pysyneet auki yhteisen 2 minuuttisen aikana. Tämä on päässyt monessakin mielessä erityiseen asemaan arjessani. Se on nimittäin ensimmäinen sähköhammasharjani, jonka olen ottanut mukaan matkalle! Silloin ollaan jo aika hyvissä väleissä.

Ongelmana on ollut aikaisemmin akun kesto ja harjan kuljettaminen. Yyyh epähygieenistä ja aikaisemmin on aina saanut pettyä akun loppumiseen kesken matkan. Se on ärsyttävää! Tavallinen harja tuntuu tämän jälkeen todella tönköltä suussa, eikä se edes puhdista 2 minuutissa kunnolla. Tämä uusi ystävyyteni on ansainnut paikkansa lomalla, sillä sen akut eivät hyydy. Nyt latausjohdon unohdus ei tunnu missään! Tämä kestää melkein 2 viikkoa, kunhan sen nappaa kiinni pistokkeeseen ennen reissua. Se on siis vähän kuin minäkin, loman tarpeessa just sopivasti, välillä. Muuten mennään täysillä!

Minifitness_oralB_arvonta_sähköhammasharja

Minifitness_OralB_sähköhammasharja_uutuus_arvonta

Olen miettinyt voiko puhtaan suun tuntea jotenkin? Ainakin sellainen fiilis minulla on aina harjaamisen jälkeen ollut. Sinne ei voi jäädä mitään harjaamatta ja irvistänkin joka kerta peilikuvalleni saadakseni varmuuden ajatuksilleni. Jes, puhdas ja valkoinen edelleen! Puhelimeen ladattava Oral B appi antaa myös käteviä vinkkejä päivittäin harjauksen päätteeksi. Joskus se kyselee suuveden käytöstä ja toisinan hammaslangasta. Hammaslangan käyttöä suositellaankin, mutta siinä saan vielä kyllä petrata.

Ongelmani suunhoidossa on ollut lähinnä plakin kertyminen etuhampaiden taakse, johon tämä sähköhammasharja on ollut ihan loistava. Myös oikeanlaisella harjaspäällä on ollut varmasti oma osuutensa tässä. Ikeneni ovat olleet aikaisemmin arat, mutta ongelmaa ei ole enään ollut tämän muutaman kuukauden harjailun aikana. Harjassa on myös todella hyvää se, että siitä lötyy 6 erilaista harjausohjelmaa jokaiseen tarpeeseen. Tämä oma kokeiluni ainakin viimeistään todistaa itselleni, että harjalla on väliä! 

Olen luvannut vinkata pukille, josko saisimme tuolle herrallekin omansa. Se verran innoissaan sekin on ollut vilkkuvista valoista ja hymynaamoista. Koska olen ollut niin kovin tyytyväinen tähän itse, saankin ilokseni arpoa teille lukijoille tämän samaisen Oral-B White Pro 7000 -sähköhammasharjan! Harja sopii lapsenmielisille, mutta menee ihan kivasti myös hieman vakavamielisemmässäkin ympäristössä.

Kerro tämän postauksen alle sinun paras kokemuksesi hampaiden hoidosta? Muistathan laittaa mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää Oral-B White Pro 7000 -harjan, CrossAction -vaihtopäät ja ProExpert-hammastahnaa. Arvontapalkinnon arvo on noin 300 euroa. Arvontaan voi osallistua perjantaihin  28.11.2014 klo 20:00 saakka. Voittajan yhteystiedot toimitetaan Oral-B:lle, joka toimittaa palkinnon voittajalle.

Minifitness_OralB_hymy_hampaidenhoito_arvonta

Kuvat Kira/ Blond Rivets